Млинці з м'ясом "Лакомка"
Млинці «Лакомка» з м'ясом - рум'яні, повітряні млинці, загорнуті у вигляді трубочки. Начинка зі смаженого яловичого фаршу з додаванням ріпчастої цибулі, дуже соковита і ароматна. Млинці досить розігріти в мікрохвильовій печі і можна подавати до столу.
Інформація про продукт
Напівфабрикат заморожений |
|
Вага: | ваговий товар |
Строк придатності: |
180 діб, при t не вище -18°С |
Харчова цінність 100 г продукту: |
|
Білки: | 7,1 г. |
Жири: | 6,4 г. |
Вуглеводи: | 22,0 г. |
Калорійність100 г продукту: | 174,0 ккал |
Не міститьГМО |
Не допускається повторне заморожування продукту.
Спосіб приготування
Млинці необхідно розморозити при кімнатній температурі протягом 30-60 хв. Потім розігрійте млинці в мікрохвильовій печі протягом 2-3 хв. або в духовці 5-7 хв. Можна так само обсмажити на сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.