А-ля борщ по-єрмолінськи
Який українець не любить борщ? А що, якщо урізноманітнити знайомий усім рецепт й приготувати оригінальний борщ з пельменями? Такий борщ Ви ще точно не куштували! Він легкий, із великою кількістю овочів, але при цьому смачний і дуже ситний.
Приготування: 45 хв.
Порцій: 6
Вам знадобиться:
- пельмені «Добрі» ТМ «Продукти Єрмоліно» — 400 г;
- буряк — 2 шт.;
- морква — 2 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- часник — 2 зубчика;
- яблучний оцет — 2 ст.л.;
- соняшникова олія — 10 мл;
- вода — 2 л;
- сіль, спеції, зелень — за смаком.
Як готувати:
- Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці й підсмажте овочі на рослинній олії протягом 10 хвилин.
- Буряк натріть на крупній тертці та додайте до овочів.
- Влийте яблучний оцет, 100 мл води і тушкуйте під кришкою ще 20 хв.
- У каструлі доведіть до кипіння воду, додайте обжарку, пельмені, дрібно нарізаний часник, сіль і спеції й варіть приблизно 6 хвилин, до готовності пельменів.
- При подачі на стіл, посипте борщ дрібно нарубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)