Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Страви з пельменями
  • /
  • А-ля борщ по-єрмолінськи
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
    • Овочеве рагу з пельменями.
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Суп «Добрий»
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • А-ля борщ по-єрмолінськи
    • Пельмені смажені з кунжутом
    • Пельмені «Єрмолинські» під сметанно-часниковим соусом
    • Пельмені «Домашні» в мультиварці
    • Смажені пельмені з помідорами і сиром
    • Салат з пельменями бурячковий
    • Пельмені в сирному фондю
    • Пельмені по – царськи
    • Лазання з пельменями
    • Пельмені в горщику з цвітною капустою
    • Пельмені в томатному соусі
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
А-ля борщ по-єрмолінськи

А-ля борщ по-єрмолінськи

Який українець не любить борщ? А що, якщо урізноманітнити знайомий усім рецепт й приготувати оригінальний борщ з пельменями? Такий борщ Ви ще точно не куштували! Він легкий, із великою кількістю овочів, але при цьому смачний і дуже ситний.

Приготування: 45 хв.
Порцій: 6
Вам знадобиться:
  • пельмені «Добрі» ТМ «Продукти Єрмоліно» — 400 г;
  • буряк — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчика;
  • яблучний оцет — 2 ст.л.;
  • соняшникова олія — 10 мл;
  • вода — 2 л;
  • сіль, спеції, зелень — за смаком.
Як готувати:
  1. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці й підсмажте овочі на рослинній олії протягом 10 хвилин.
  2. Буряк натріть на крупній тертці та додайте до овочів.
  3. Влийте яблучний оцет, 100 мл води і тушкуйте під кришкою ще 20 хв.                                               
  4. У каструлі доведіть до кипіння воду, додайте  обжарку, пельмені, дрібно нарізаний часник, сіль і спеції  й варіть приблизно  6 хвилин, до готовності пельменів.
  5. При подачі на стіл, посипте борщ дрібно нарубаною зеленню.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
07.03.2018
Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
Суп «Добрий»
08.06.2017
Суп «Добрий»
Пельмені в горщиках
07.06.2017
Пельмені в горщиках

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
856
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]