Лазання з пельменями
Лазання – одна з найвідоміших страв італійської кухні. Традиційно її готують із пластів тонкого тіста, між якими кладуть різноманітну начинку – м'ясну, овочеву. Але, якщо побалувати себе італійською кухнею хочеться, а потрібних продуктів для цього немає?
Можна приготувати лазанню з пельменів! Адже основні інгредієнти – тісто та м'ясо – у них уже є! Спробуйте наш простий рецепт, та «Viva Italia»!
Приготування: 30 хв.
Порцій: 5
Вам знадобиться:
Пельмені «Єрмолинські» ТМ «ЄРМОЛІНО» - 700 г
Томати – 6 шт.
Сир твердих сортів – 200 г
Майонез – 100 г
Яйце куряче – 2 шт.
Сметана 15% жирності – 100 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Рослинна олія – для змащування форми
Як готувати:
- Відваріть пельмені «Єрмолінські» до напівготовності протягом 3 хвилин у киплячій підсоленій воді.
- Натріть на дрібній тертці сир.
- Томати наріжте дрібними кубиками.
- Змішайте яйця, майонез, сметану. Поперчіть, добре перемішайте.
- Форму для запікання змастіть олією, налийте трохи соусу.
- Викладіть першим шаром томати, другим - пельмені. Полийте зверху соусом, що залишився.
- Зверху посипте тертим сиром.
- Запікайте страву в духовій шафі при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)