Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Страви з пельменями
  • /
  • Лазання з пельменями
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
    • Овочеве рагу з пельменями.
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Суп «Добрий»
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • А-ля борщ по-єрмолінськи
    • Пельмені смажені з кунжутом
    • Пельмені «Єрмолинські» під сметанно-часниковим соусом
    • Пельмені «Домашні» в мультиварці
    • Смажені пельмені з помідорами і сиром
    • Салат з пельменями бурячковий
    • Пельмені в сирному фондю
    • Пельмені по – царськи
    • Лазання з пельменями
    • Пельмені в горщику з цвітною капустою
    • Пельмені в томатному соусі
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Лазання з пельменями

Лазання з пельменями

Лазання – одна з найвідоміших страв італійської кухні. Традиційно її готують із пластів тонкого тіста, між якими кладуть різноманітну начинку – м'ясну, овочеву. Але, якщо побалувати себе італійською кухнею хочеться, а потрібних продуктів для цього немає?

Можна приготувати лазанню з пельменів! Адже основні інгредієнти – тісто та м'ясо – у них уже є! Спробуйте наш простий рецепт, та «Viva Italia»!

Приготування: 30 хв.
Порцій: 5
Вам знадобиться:

Пельмені «Єрмолинські» ТМ «ЄРМОЛІНО» - 700 г
Томати – 6 шт.
Сир твердих сортів – 200 г
Майонез – 100 г
Яйце куряче – 2 шт.
Сметана 15% жирності – 100 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Рослинна олія – для змащування форми

Як готувати:
  1. Відваріть пельмені «Єрмолінські» до напівготовності протягом 3 хвилин у киплячій підсоленій воді.
  2. Натріть на дрібній тертці сир.
  3. Томати наріжте дрібними кубиками.
  4. Змішайте яйця, майонез, сметану. Поперчіть, добре перемішайте.
  5. Форму для запікання змастіть олією, налийте  трохи соусу.
  6. Викладіть першим шаром томати, другим - пельмені. Полийте зверху соусом, що залишився.
  7. Зверху посипте тертим сиром.
  8. Запікайте страву в духовій шафі при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Пельмені в томатному соусі
05.11.2021
Пельмені в томатному соусі
Пельмені в сирному фондю
22.10.2021
Пельмені в сирному фондю
Пельмені по – царськи
02.09.2021
Пельмені по – царськи

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
373
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]