Пельмені по – царськи
Звичайні пельмені можна подати так, що вони буду гідні найзнаменитіших персон! Наш рецепт «Пельмені по-царськи» саме такий. Оцініть дивовижне поєднання грибів, копченого бекону і фірмових пельменів «Єрмолинські».
- пельмені «Єрмолинські» - 500 г.,
- цибуля — 1 шт.,
- бекон копчений– 200 г,
- шампіньйони — 200 г,
- сметана — 4 ст. ложки,
- сир — 200 г.,
- сіль і спеції — за смаком,
- олія для смаження.
1. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажте на олії до золотистого кольору.
2. Копчений бекон поріжте смужками.
3. Гриби наріжте пластинками. Бекон і гриби додайте до цибулі, перемішайте і обсмажуйте 5-8 хвилин.
4. Пельмені зваріть в підсоленій воді до напівготовності.
5. Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть всі продукти шарами: спочатку половину обсмаженої цибулі з беконом і грибами, змастіть сметаною, викладіть пельмені, зверху залишилася зажарку і змастіть сметаною.
6. Посипте натертим сиром.
7. Запікайте в попередньо розігрітій духовці до 180-200 градусів до готовності і золотистого кольору.
Коментарі (0)