Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Страви з пельменями
  • /
  • Пельмені по – царськи
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
    • Овочеве рагу з пельменями.
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Суп «Добрий»
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • А-ля борщ по-єрмолінськи
    • Пельмені смажені з кунжутом
    • Пельмені «Єрмолинські» під сметанно-часниковим соусом
    • Пельмені «Домашні» в мультиварці
    • Смажені пельмені з помідорами і сиром
    • Салат з пельменями бурячковий
    • Пельмені в сирному фондю
    • Пельмені по – царськи
    • Лазання з пельменями
    • Пельмені в горщику з цвітною капустою
    • Пельмені в томатному соусі
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Пельмені по – царськи

Пельмені по – царськи

Звичайні пельмені можна подати так, що вони буду гідні найзнаменитіших персон! Наш рецепт «Пельмені по-царськи» саме такий. Оцініть дивовижне поєднання грибів, копченого бекону і фірмових пельменів «Єрмолинські».

Приготування: 35 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
  • пельмені «Єрмолинські» - 500 г.,
  • цибуля — 1 шт.,
  • бекон копчений– 200 г,
  • шампіньйони — 200 г,
  • сметана — 4 ст. ложки,
  • сир — 200 г.,
  • сіль і спеції — за смаком,
  • олія для смаження.
 
Як готувати:

1. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажте на олії до золотистого кольору.

2. Копчений бекон поріжте смужками.

3. Гриби наріжте пластинками. Бекон і гриби додайте до цибулі, перемішайте і обсмажуйте 5-8 хвилин.

4. Пельмені зваріть в підсоленій воді до напівготовності.

5. Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть всі продукти шарами: спочатку половину обсмаженої цибулі з беконом і грибами, змастіть сметаною, викладіть пельмені, зверху залишилася зажарку і змастіть сметаною.

6. Посипте натертим сиром.

7. Запікайте в попередньо розігрітій духовці до 180-200 градусів до готовності і золотистого кольору.

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

А-ля борщ по-єрмолінськи
17.04.2020
А-ля борщ по-єрмолінськи
Салат з пельменями бурячковий
17.04.2020
Салат з пельменями бурячковий
Пельмені «Домашні» в мультиварці
17.04.2020
Пельмені «Домашні» в мультиварці

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1043
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]