Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
Апетитне поєднання грибів та фірмових пельменів “Єрмолинські” прийдеться до смаку гурманам та поціновувачам традиційної української кухні. Ароматні та соковиті пельмені “Єрмолинські”, вкриті кірочкою з сиру, дуже ефектно дивляться як на святковому столі, так і на повсякденному.
-
пельмені “Єрмолинські” ТМ “Продукти Єрмолино” - 500 г;
-
заморожені шампіньйони - 400 г;
-
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
-
сир - 200 г;
-
олія - 2 ст. л.;
-
сіль, зелень - за смаком.
-
Дрібно нарізати цибуля та шампіньйони. Обсмажити все разом на пательні з олією 6-8 хвилин. Охолодіть та змішайте зі сметаною.
-
Відваріть пельмені у підсоленій воді протягом 3-6 хвилин.
-
Готові пельмені змішайте з піджаркою із грибів та цибулі.
-
Форму для запікання змажте олією та викладіть масу з пельменями.
-
Сир натріть на великій терці, і посипте зверху.
-
Запікайте у духовій шафі при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.
-
При подачі - прикрасьте зеленню.
Коментарі (0)