Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Страви з пельменями
  • /
  • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
    • Овочеве рагу з пельменями.
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Суп «Добрий»
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • А-ля борщ по-єрмолінськи
    • Пельмені смажені з кунжутом
    • Пельмені «Єрмолинські» під сметанно-часниковим соусом
    • Пельмені «Домашні» в мультиварці
    • Смажені пельмені з помідорами і сиром
    • Салат з пельменями бурячковий
    • Пельмені в сирному фондю
    • Пельмені по – царськи
    • Лазання з пельменями
    • Пельмені в горщику з цвітною капустою
    • Пельмені в томатному соусі
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою

Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою

Апетитне поєднання грибів та фірмових пельменів “Єрмолинські” прийдеться до смаку гурманам та поціновувачам традиційної української кухні. Ароматні та соковиті пельмені “Єрмолинські”, вкриті кірочкою з сиру, дуже ефектно дивляться як на святковому столі, так і на повсякденному.

Приготування: 35 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
  • пельмені “Єрмолинські” ТМ “Продукти Єрмолино” - 500 г;

  • заморожені шампіньйони - 400 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сир - 200 г;

  • олія - 2 ст. л.;

  • сіль, зелень - за смаком.

Як готувати:
  1. Дрібно нарізати цибуля та шампіньйони. Обсмажити все разом на пательні з олією 6-8 хвилин. Охолодіть та змішайте зі сметаною.

  2. Відваріть пельмені у підсоленій воді протягом 3-6 хвилин.

  3. Готові пельмені змішайте з піджаркою із грибів та цибулі.

  4. Форму для запікання змажте олією та викладіть масу з пельменями.

  5. Сир натріть на великій терці, і посипте зверху.

  6. Запікайте у духовій шафі при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.

  7. При подачі - прикрасьте зеленню.

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Суп «Добрий»
08.06.2017
Суп «Добрий»
Пельмені в горщиках
07.06.2017
Пельмені в горщиках
Пельмені, тушковані в томатній підливі
07.06.2017
Пельмені, тушковані в томатній підливі

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1809
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]