Млинці з м'ясом під сирним соусом з овочами
Ніжний і оригінальний сирний соус прекрасно підкреслить смак м'ясної начинки млинчиків з м'ясом. Готувати його легко і просто! Приготуйте млинці з м'ясом під сирним соусом на сніданок або вечерю - смачно і швидко!
Вам знадобиться:
- Млинці з м'ясом «Лакомка» ТМ «Єрмоліно» - 5 шт.
- Вершкове масло - 1 ст.л.
- Борошно в / с - 2 ст.л.
- Молоко - 1,5 склянки
- Плавлений вершковий сир - 200 гр.
- Зелень (петрушка, кріп) - ½ пучка
- Болгарський перець - 1 шт.
- Перець чорний - за смаком
- Мускатний горіх - за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Як готувати:
- У глибокій сковороді або сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте борошно і добре перемішайте виделкою або вінчиком.
- Після того, як борошно стане золотисто-горіхового кольору, влийте молоко і збийте вінчиком.
- Через 2 хвилини додайте плавлений сир і постійно помішуйте до повного розчинення сиру.
- Додайте дрібно нарізану зелень і болгарський перець.
- Посоліть і поперчіть, додайте мускатний горіх за смаком.
- Постійно помішуючи, на мінімальному вогні, уварюйте соус до загусання протягом 10 хвилин.
- Розморожені млинці обсмажте з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.
- Подавайте до столу, полив млинці соусом або подайте соус в соуснику.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)