Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • На сніданок
  • /
  • Млинці з м'ясом під сирним соусом з овочами
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Бендерки в грибному соусі
    • Бендерки в сметанному соусі
    • Млинці з курячим м'ясом та грибним соусом
    • Пиріг сирно-банановий із млинців «Лакомка»
    • Млинці з печінкою під гірчичним соусом
    • Млинцевий торт зі сметаною
    • Бендерки з м'ясом в клярі
    • Сирники з полуничним соусом.
    • Бендерки з м'ясом в часниково-сметанному соусі
    • Молочна підливка для сирників
    • Млинці з печінкою на овочевій подушці
    • Запіканка з млинців
    • Омлет із курячими фрикадельками
    • Млинці з м'ясом під сирним соусом з овочами
  • Різне
Млинці з м'ясом під сирним соусом з овочами

Млинці з м'ясом під сирним соусом з овочами

Ніжний і оригінальний сирний соус прекрасно підкреслить смак м'ясної начинки млинчиків з м'ясом. Готувати його легко і просто! Приготуйте млинці з м'ясом під сирним соусом на сніданок або вечерю - смачно і швидко!

Вам знадобиться:
  • Млинці з м'ясом «Лакомка» ТМ «Єрмоліно» - 5 шт.
  • Вершкове масло - 1 ст.л.
  • Борошно в / с - 2 ст.л.
  • Молоко - 1,5 склянки
  • Плавлений вершковий сир - 200 гр.
  • Зелень (петрушка, кріп) - ½ пучка
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Перець чорний - за смаком
  • Мускатний горіх - за смаком
  • Рослинна олія – для смаження
Як готувати:
  1. У глибокій сковороді або сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте борошно і добре перемішайте виделкою або вінчиком.
  2. Після того, як борошно стане золотисто-горіхового кольору, влийте молоко і збийте вінчиком.
  3. Через 2 хвилини додайте плавлений сир і постійно помішуйте до повного розчинення сиру.
  4. Додайте дрібно нарізану зелень і болгарський перець.
  5. Посоліть і поперчіть, додайте мускатний горіх за смаком.
  6. Постійно помішуючи, на мінімальному вогні, уварюйте соус до загусання протягом 10 хвилин.
  7. Розморожені млинці обсмажте з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки.
  8. Подавайте до столу, полив млинці соусом або подайте соус в соуснику.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Запіканка з млинців
22.06.2020
Запіканка з млинців
Млинці з печінкою під гірчичним соусом
14.05.2020
Млинці з печінкою під гірчичним соусом
Бендерки з м'ясом в часниково-сметанному соусі
20.04.2020
Бендерки з м'ясом в часниково-сметанному соусі

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1164
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]