Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
У цій оригінальній запіканці компанію улюбленим млинцям з м'ясом «Лакомка» складуть консервована квасоля, болгарський перчик і пікантний сметанно-гірчичний соус. Ситно і дуже смачно!
Приготування: 40 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Млинці з м'ясом «Лакомка» ТМ «Єрмоліно» - 10-12 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Консервована квасоля - 1 банка
- Болгарський перець - 1 шт.
- Соєвий соус - 2 ст.л.
- Гірчиця рідка - 1 ч.л.
- Соус-барбекю - 100 гр.
- Сметана – 2 ст.л.
- Коричневий цукор - 0,5 ч.л.
- Зелень – за смаком
- Сир – 100 гр.
- Рослинна олія – для смаження
Як готувати:
- Дрібно нарізану цибулю підсмажте до золотистого кольору, додайте коричневий цукор і постійно помішуючи, посмажте ще 2 хвилини.
- Злийте соус від консервованої квасолі. Викладіть в миску квасолю, підсмажену цибулю, дрібно нарізану зелень і болгарський перець. Додайте гірчицю, соус-барбекю, сметану і соєвий соус. Добре перемішайте. Заправка для запіканки готова.
- У форму для запікання викладіть перший шар заморожених млинчиків. Зверху частина соусу.
- Другий шар викладайте перпендикулярно першому шару млинчиків. Зверху вилийте другу частину соусу.
- Посипте натертим сиром і поставте запікати в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)