Млинці з м'ясом в духовці
Є дуже багато приводів любити млинці з м'ясом «Лакомка» від ТМ «Єрмоліно»!
Один з них - ситна і оригінальна страва, яку легко приготувати з цього продукту. Запечені під найніжнішим соусом і товстим шаром сиру з рум'яною скоринкою, млинці з м'ясом «Лакомка» будуть незмінно радувати вас на сніданок, вечерю, перекус - коли завгодно! Обов'язково приготуйте цей рецепт на своїй кухні!
Приготування: 60 хв.
Порцій: 4-5
Вам знадобиться:
- Млинці з м’ясом «Лакомка» ТМ «ЄРМОЛІНО» – 4 шт.
- Сир — 400 г
- Молоко 3,2% – 700 мл
- Вершкове масло – 50 г
- Борошно – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Белий перець – за смаком
Як готувати:
- Для соусу борошно обсмажте з маслом, помішуючи, на протязі 3-х хвилин.
- Зніміть з вогню, влийте молоко, весь час помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
- Додайте сіль, перець і поставте соус на средній вогонь.
- Варіть 5-6 хвилин до загустіння, продовжуючи помішувати.
- Сир наріжте тонкими ломтиками, форму для запікання змастіть вершковим маслом.
- Млинці викладіть у форму скибочками, форму для запікання змастіть вершковим маслом
- Залийте соусом і зверху покладіть сир.
- Випікати в духовці при 180 ⁰C 40 хвилин до рум'яної скоринки
Приємного апетиту!
Коментарі (0)