Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Млинці з м'ясом в духовці
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Млинці з м'ясом в духовці

Млинці з м'ясом в духовці

Є дуже багато приводів любити млинці з м'ясом «Лакомка» від ТМ «Єрмоліно»!
Один з них - ситна і оригінальна страва, яку легко приготувати з цього продукту. Запечені під найніжнішим соусом і товстим шаром сиру з рум'яною скоринкою, млинці з м'ясом «Лакомка» будуть незмінно радувати вас на сніданок, вечерю, перекус - коли завгодно! Обов'язково приготуйте цей рецепт на своїй кухні!

Приготування: 60 хв.
Порцій: 4-5
Вам знадобиться:
  • Млинці з м’ясом «Лакомка» ТМ «ЄРМОЛІНО» – 4 шт.
  • Сир — 400 г
  • Молоко 3,2% – 700 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Белий перець – за смаком
Як готувати:
  1. Для соусу борошно обсмажте з маслом, помішуючи, на протязі 3-х хвилин.
  2. Зніміть з вогню, влийте молоко, весь час помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
  3. Додайте сіль, перець і поставте соус на средній вогонь.
  4. Варіть 5-6 хвилин до загустіння, продовжуючи помішувати.
  5. Сир наріжте тонкими ломтиками, форму для запікання змастіть вершковим маслом.
  6. Млинці викладіть у форму скибочками, форму для запікання змастіть вершковим маслом 
  7. Залийте соусом і зверху покладіть сир.
  8. Випікати в духовці при 180 ⁰C 40 хвилин до рум'яної скоринки
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Кордон-блю у винно-вершковому соусі
29.12.2020
Кордон-блю у винно-вершковому соусі
Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
06.12.2020
Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
28.08.2020
Голубці в духовці, запечені в грибному соусі

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
594
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]