Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
Голубці - страва звична і улюблена багатьма. Традиційно, голубці обсмажують з двох сторін і тушкують в підливі, подаючи до столу зі сметаною або будь-яким улюбленим соусом. Спробуйте приготувати голубці по-новому! Відкрийте для себе нові нотки смаку, приготувавши голубці, запечені в духовці з грибами.
Приготування: 45 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Голубці «Сільські» ТМ «Єрмоліно» - 8 шт.
- Печериці - 300 гр.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Соус томатний – 150 гр.
- Цукор - 1 ч.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Сир - 100 гр.
- Перець чорний - за смаком
- Зелень кропу, петрушки - за смаком.
- Рослинна олія – для смаження.
Як готувати:
- Голубці, не розморожуючи, обсмажте на олії з двох боків до рум'яної скоринки. Викладіть на тарілку.
- Цибулю дрібно поріжте і пасеруйте на сковороді.
- Додайте дрібно нарізані печериці, посоліть за смаком, посмажте до готовності.
- Гриби з цибулею викладіть в миску, додайте сметану, перець, зелень за смаком, перемішайте.
- Форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть голубці і зверху полийте соусом.
- Форму поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 20 хвилин.
- Дістаньте форму, посипте натертим сиром і продовжуйте запікати ще 10 хвилин.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)