Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Картопляники з салатом
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Картопляники з салатом

Картопляники з салатом

Картопляники - апетитна страва з картоплі з м'ясною начинкою. Можна назвати цю страву «два в одному». Запечені в сметанному соусі, вони з будь-яким овочевим салатом стануть прекрасною вечерею для вашої родини. Пропонуємо подати їх до столу з салатом з редиски.

Приготування: 50 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:

Сметана жирністю 20% – 300 мл.

Картопляники з м’ясом ТМ «ЄРМОЛІНО» – 4 шт.

Лимон – половинка

Редис – 2 пучка

Кріп – 1 пучок

М’ята – 3 гілочки

Спеції – за смаком

Сіль – за смаком

Рослинна олія – для смазування форми

 

Як готувати:

Сметану (200 мл) змішайте з сіллю, спеціями і подрібненим кропом.

Змастіть форму для випічки олією, викладіть зрази в форму і залийте соусом.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Редис промийте, зріжте корінці, наріжте часточками.

Зніміть цедру з половинки лимона і змішайте з 100 мл сметани.

Кріп і м'яту подрібніть, змішайте з редискою і сметанною заправкою.

Посоліть за смаком. Салат готовий!

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Вареники з картоплею та печінкою у горщику
22.09.2021
Вареники з картоплею та печінкою у горщику
Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
12.06.2021
Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
Шашлички з фрикадельок курячих
12.06.2021
Шашлички з фрикадельок курячих

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
408
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]