Картопляники з салатом
Картопляники - апетитна страва з картоплі з м'ясною начинкою. Можна назвати цю страву «два в одному». Запечені в сметанному соусі, вони з будь-яким овочевим салатом стануть прекрасною вечерею для вашої родини. Пропонуємо подати їх до столу з салатом з редиски.
Сметана жирністю 20% – 300 мл.
Картопляники з м’ясом ТМ «ЄРМОЛІНО» – 4 шт.
Лимон – половинка
Редис – 2 пучка
Кріп – 1 пучок
М’ята – 3 гілочки
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком
Рослинна олія – для смазування форми
Сметану (200 мл) змішайте з сіллю, спеціями і подрібненим кропом.
Змастіть форму для випічки олією, викладіть зрази в форму і залийте соусом.
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Редис промийте, зріжте корінці, наріжте часточками.
Зніміть цедру з половинки лимона і змішайте з 100 мл сметани.
Кріп і м'яту подрібніть, змішайте з редискою і сметанною заправкою.
Посоліть за смаком. Салат готовий!
Коментарі (0)