Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
Гострий сметанно-часниковий соус відтінятиме насичений м'ясний смак хінкалі. А приготувати їх ми рекомендуємо на пару, у кращої помічниці на кухні мультиварці!
Приготування: 36 хв.
Порцій: 3
Вам знадобиться:
- Хінкалі «Сочинські» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛИНО» – 300 г.;
- Сметана – 200 г.;
- Часник – 3-4 зубчики;
- Сир твердий – 100 г.;
- Сіль – за смаком;
- Спеції – за смаком ;
- Масло вершкове – 20 гр.;
- Вода для варки хінкалі.
Як готувати:
- Видавіть часник через часникодавку або дрібно нашаткуйте.
- Сир натріть на дрібній тертці.
- Змішайте сметану, сир і часник. Додайте сіль за смаком.
- Дайте соусу настоятися.
- У чашу мультиварки налийте воду. Контейнер пароварки змастіть вершковим маслом, викладіть хінкалі у чашу так, щоб вони не торкалися один одного. Увімкніть режим «На пару» на 30 хвилин. Після закінчення програми дістаньте хінкалі з мультиварки.
- Викладіть готові хінкалі на тарілку і подайте до них сметанно-часниковий соус.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)