Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим  соусом

Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом

Гострий сметанно-часниковий соус відтінятиме насичений м'ясний смак хінкалі. А приготувати їх ми рекомендуємо на пару, у кращої помічниці на кухні мультиварці!

Приготування: 36 хв.
Порцій: 3
Вам знадобиться:
  • Хінкалі «Сочинські» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛИНО» – 300 г.;
  • Сметана – 200 г.;
  • Часник – 3-4 зубчики;
  • Сир твердий – 100 г.;
  • Сіль – за смаком;
  • Спеції – за смаком ;
  • Масло вершкове – 20 гр.;
  • Вода для варки хінкалі.
Як готувати:
  1. Видавіть часник через часникодавку або дрібно нашаткуйте.
  2. Сир натріть на дрібній тертці.
  3. Змішайте сметану, сир і часник. Додайте сіль за смаком.
  4. Дайте соусу настоятися.
  5. У чашу мультиварки налийте воду. Контейнер пароварки змастіть вершковим маслом, викладіть хінкалі у чашу так, щоб вони не торкалися один одного. Увімкніть режим «На пару» на 30 хвилин. Після закінчення програми дістаньте хінкалі з мультиварки.
  6. Викладіть готові хінкалі на тарілку і подайте до них сметанно-часниковий соус.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
17.05.2018
Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
Кордон-блю з сиром та шинкою під  вершково-часниковим соусом
23.04.2018
Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
07.03.2018
Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1271
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]