Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Хінкалі з яблучним соусом
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Хінкалі з яблучним соусом

Хінкалі з яблучним соусом

Хінкалі - національне блюдо грузинської кухні. Великі хінкалі «Шах» чудово поєднуються з будь-якими відомими всім соусами - сметаною, ткемалі, томатним, часниковим. Ми пропонуємо подати хінкалі під яблучним соусом. Це - найнезвичніший варіант подачі, який неодмінно буде вам до смаку!

Приготування: 20 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:

• Хінкалі «Шах» - 12 шт .;

• Сметана - 500 г .;

• Хрін в баночці - 150 г .;

• Яблука - 3 шт .;

• Лимон - ½ шт .;

• Сіль за смаком;

• Чорний перець - за смаком;

• Кріп - за смаком.

Як готувати:

1. Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину і кісточки. Натріть на дрібній тертці.

2. До яблук додайте сік половинки лимона, швидко перемішайте, щоб яблука не встигли потемніти.

3. У чаші блендера з'єднайте хрін, яблучно-лимонне пюре, сметану. Посоліть, поперчіть і збийте блендером до однорідної маси.

4. Зелень дрібно наріжте і додайте при бажанні в соус.

5. Подавайте соус в соусниці до хінкалі.

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
14.11.2018
Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
Вареники з картоплею в мультиварке
14.11.2018
Вареники з картоплею в мультиварке
Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
17.10.2018
Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
956
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]