Хінкалі в горщику з бульйоном
Найцінніше і смачне в хінкалі - це м'ясний бульйон, ароматний, насичений. Тому, хінкалі ніколи не розрізають ножем, а їдять цілком, залишаючи хвостик. Хінкалі в горщику, приготовані в бульйоні з кільцями цибулі - оригінальна подача знайомоі страви. Спробуйте і розкрийте смак і насиченість хінкалі «Сочинські» по-новому.
• Хінкалі «Сочинські» ТМ Єрмоліно - 8 шт .;
• Зелень - за смаком;
• Цибулина - 1 шт.
• Вода - 150 мл .;
• Лавровий лист - 2 шт .;
• Чорний перець горошком - 5 шт.;
• Улюблені спеції - за смаком;
• Вершкове масло - 1 ч.л.
1. Цибулю поріжте кільцями і покладіть на дно горщика.
2. Зверху покладіть хінкалі, листочки лаврового листа, чорний перець горошком.
3. У гарячій воді розчиніть вершкове масло, додайте улюблені спеції, дрібно посічену зелень, перемішайте і влийте в горщик. Бульйон повинен повністю покрити хінкалі.
4. Поставте горщик з хінкалі в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
5. Подавайте хінкалі на стіл в горщику.
Коментарі (0)