Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Хінкалі в горщику з бульйоном
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Хінкалі в горщику з бульйоном

Хінкалі в горщику з бульйоном

Найцінніше і смачне в хінкалі - це м'ясний бульйон, ароматний, насичений. Тому, хінкалі ніколи не розрізають ножем, а їдять цілком, залишаючи хвостик. Хінкалі в горщику, приготовані в бульйоні з кільцями цибулі - оригінальна подача знайомоі страви. Спробуйте і розкрийте смак і насиченість хінкалі «Сочинські» по-новому.

Приготування: 35 хв.
Порцій: 1
Вам знадобиться:

• Хінкалі «Сочинські» ТМ Єрмоліно - 8 шт .;

• Зелень - за смаком;

• Цибулина - 1 шт.

• Вода - 150 мл .;

• Лавровий лист - 2 шт .;

• Чорний перець горошком - 5 шт.;

• Улюблені спеції - за смаком;

• Вершкове масло - 1 ч.л.

Як готувати:

1. Цибулю поріжте кільцями і покладіть на дно горщика.

2. Зверху покладіть хінкалі, листочки лаврового листа, чорний перець горошком.

3. У гарячій воді розчиніть вершкове масло, додайте улюблені спеції, дрібно посічену зелень, перемішайте і влийте в горщик. Бульйон повинен повністю покрити хінкалі.

4. Поставте горщик з хінкалі в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

5. Подавайте хінкалі на стіл в горщику.

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Хінкалі з яблучним соусом
27.05.2019
Хінкалі з яблучним соусом
Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
14.11.2018
Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
Вареники з картоплею в мультиварке
14.11.2018
Вареники з картоплею в мультиварке

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
983
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]