Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Котлети з гарніром з хрусткої селери
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Котлети з гарніром з хрусткої селери

Котлети з гарніром з хрусткої селери

Готуємо котлети і гарнір до них! Селера - запашний овоч з насиченим, терпким смаком. Про користь цієї рослини знають, мабуть, усі. Пропонуємо зробити з нього гарнір у вигляді хрустких, підсмажений паличок і разом з ароматним соусом подати до апетитних котлеток ТМ «Єрмоліно».

Приготування: 60 хв.
Порцій: 6
Вам знадобиться:

 

  1. Котлети «Бабусині» ТМ «Єрмоліно» – 6 шт.
  2. Корінь селери – 1 шт.
  3. Часник – 2 зубчика
  4. Масло вершкове – для смаження
  5. Соєвий соус – 1 ч. л.
  6. Майонез – 200 г
  7. Кетчуп – 100 г
  8. Рослинна олія – для фритюра
  9. Сіль – за смаком
Як готувати:

 

  1. Часник подрібніть, додайте до нього майонез, кетчуп, соєвий соус і перемішайте. Соус готовий.
  2. Очищену селеру наріжте скибочками розміром 2 см х 1,5 см х 5 см.
  3. Рослинну олію розігрійте до 150 ⁰C, опустіть в неї селеру і готуйте близько 3-х хвилин.
  4. Викладіть селеру на серветку.
  5. Котлети обсмажте на вершковому маслі до готовності.
  6. Рослинну олію нагрійте до 190 ⁰C і обсмажте в ній селеру до рум'яної скоринки.
  7. Подавайте котлети і хрустку селеру з соусом
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
30.03.2021
Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
Млинці з м'ясом в духовці
18.02.2021
Млинці з м'ясом в духовці
Кордон-блю у винно-вершковому соусі
29.12.2020
Кордон-блю у винно-вершковому соусі

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
531
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]