Котлети з гарніром з хрусткої селери
Готуємо котлети і гарнір до них! Селера - запашний овоч з насиченим, терпким смаком. Про користь цієї рослини знають, мабуть, усі. Пропонуємо зробити з нього гарнір у вигляді хрустких, підсмажений паличок і разом з ароматним соусом подати до апетитних котлеток ТМ «Єрмоліно».
Приготування: 60 хв.
Порцій: 6
Вам знадобиться:
- Котлети «Бабусині» ТМ «Єрмоліно» – 6 шт.
- Корінь селери – 1 шт.
- Часник – 2 зубчика
- Масло вершкове – для смаження
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Майонез – 200 г
- Кетчуп – 100 г
- Рослинна олія – для фритюра
- Сіль – за смаком
Як готувати:
- Часник подрібніть, додайте до нього майонез, кетчуп, соєвий соус і перемішайте. Соус готовий.
- Очищену селеру наріжте скибочками розміром 2 см х 1,5 см х 5 см.
- Рослинну олію розігрійте до 150 ⁰C, опустіть в неї селеру і готуйте близько 3-х хвилин.
- Викладіть селеру на серветку.
- Котлети обсмажте на вершковому маслі до готовності.
- Рослинну олію нагрійте до 190 ⁰C і обсмажте в ній селеру до рум'яної скоринки.
- Подавайте котлети і хрустку селеру з соусом
Приємного апетиту!
Коментарі (0)