Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Котлети з грибним соусом та овочами

Котлети з грибним соусом та овочами

Котлети, запечені овочі та грибний соус – ароматне поєднання смаків, які цінують справжні гурмани. Ситно, апетитно, а готувати легко та швидко!

Приготування: 40 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
  • Котлети «Домашні» ТМ «ЄРМОЛІНО» - 2 шт.;
  • Печериці – 100 г.;
  • Перець болгарський – 1 шт.;
  • Картопля – 3 шт.;
  • Помідори – 2 шт.
  • Сметана – 100 мл.;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Сир твердий – 100 г.;
  • Сіль, спеції, зелень – за смаком
  • Рослинна олія
Як готувати:
  1. Печериці та цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії 5 хвилин.
  2. Додати сметану, добре перемішати та тушкувати 5-7 хвилин..
  3. Сиру картоплю, болгарський перець та помідори порізати кубиками.
  4. Форму для запікання змастити олією, викласти овочі, посолити за смаком, додати спеції.
  5. Зверху покласти не розморожені котлети, полити грибним соусом та посипати тертим сиром.
  6. Запікати 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
  7. Готову страву посипати свіжою зеленню.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Смачні котлети під шубою
18.12.2021
Смачні котлети під шубою
Картопляники з салатом
11.10.2021
Картопляники з салатом
Вареники з картоплею та печінкою у горщику
22.09.2021
Вареники з картоплею та печінкою у горщику

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
92
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]