Котлети з грибним соусом та овочами
Котлети, запечені овочі та грибний соус – ароматне поєднання смаків, які цінують справжні гурмани. Ситно, апетитно, а готувати легко та швидко!
Приготування: 40 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
- Котлети «Домашні» ТМ «ЄРМОЛІНО» - 2 шт.;
- Печериці – 100 г.;
- Перець болгарський – 1 шт.;
- Картопля – 3 шт.;
- Помідори – 2 шт.
- Сметана – 100 мл.;
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- Сир твердий – 100 г.;
- Сіль, спеції, зелень – за смаком
- Рослинна олія
Як готувати:
- Печериці та цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії 5 хвилин.
- Додати сметану, добре перемішати та тушкувати 5-7 хвилин..
- Сиру картоплю, болгарський перець та помідори порізати кубиками.
- Форму для запікання змастити олією, викласти овочі, посолити за смаком, додати спеції.
- Зверху покласти не розморожені котлети, полити грибним соусом та посипати тертим сиром.
- Запікати 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
- Готову страву посипати свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)