Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
Котлеті «Домашні» у поєднанні з незвичною повітряною яєчнею, помідорами та підсмаженим хлібом можуть стати оригінальним сніданком чи апетитною закускою на святковому столі.
Приготування: 25 хв.
Порцій: 3
Вам знадобиться:
- Котлети «Домашні» ТМ «ЄРМОЛІНО» - 6 шт.;
- Помідор – 2 шт.;
- Яйце – 6 шт.;
- Сіль – ½ ч.л.;
- Булочка з кунжутом – 6 шт.;
- Часник – 3 зубчики;
- Рослинна олія – 3 ст.л.
Як готувати:
- Булочку розріжте навпіл. Посоліть, підсмажте на рослинній олії з двох боків та натріть зубчиком часнику.
- Котлети обсмажте у невеликій кількості олії по 3 хвилини з кожного боку, після чого протушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
- Жовтки відокремте від білків.
- Додайте небагато солі на смак у білки та взбийте зі сіллю до міцних піків.
- Помідор наріжте кружальцями.
- Піддон вистеліть папером для випічки.
- Акуратно ложкою покладіть взбиту білкову масу, зробіть заглиблення, у яке викладіть жовток, стежте, щоб він не розтікся.
- Поставте у духову шафу, розігріту до 180 С на 10 хвилин для запікання.
- На підсмажену булочку викладіть помідор, котлети, і зверху повітряну яєчню.
- Подавайте до столу на тарілці з листям салату.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)