Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
Котлети «Домашні» в поєднанні з незвичайною повітряної яєчнею, помідорами і підсмаженим хлібом можуть стати оригінальним сніданком або апетитною закускою на святковому столі.
• Котлети «Домашні» ТМ «Єрмоліно» - 6 шт .;
• Помідор - 2 шт .;
• Яйце - 6 шт .;
• Сіль - ½ ч.л .;
• Булочка з кунжутом - 6 шт .;
• Часник - 3 зубчики;
• Рослинна олія - 3 ст.л.
1. Булочку розріжте навпіл. Посоліть, підсмажте на олії з двох сторін і натріть зубчиком часнику.
2. Котлети обсмажте в невеликій кількості олії по 3 хвилини з кожного боку, потім протушкувати під кришкою ще 10 хвилин.
3. Жовтки відокремте від білків.
4. Додайте трохи солі за смаком в білки і збийте з сіллю до міцних піків.
5. Помідор наріжте кружальцями.
6. Піддон вистелити папером для випічки.
7. Обережно ложкою покладіть збиту білкову масу, зробіть поглиблення, в яке
викладіть жовток, стежте, щоб він не розтікся.
8. Поставте в духову шафу, розігріту до 180 С на 10 хвилин для запікання.
9. На підсмажену булочку покладіть помідор, котлети, і зверху повітряну яєчню.
10. Подавайте до столу на тарілці з листям салату.
Коментарі (0)