Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Котлети

Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»

Котлети «Домашні» в поєднанні з незвичайною повітряної яєчнею, помідорами і підсмаженим хлібом можуть стати оригінальним сніданком або апетитною закускою на святковому столі.

Приготування: 25 хв.
Порцій: 3
Вам знадобиться:

• Котлети «Домашні» ТМ «Єрмоліно» - 6 шт .;

• Помідор - 2 шт .;

• Яйце - 6 шт .;

• Сіль - ½ ч.л .;

• Булочка з кунжутом - 6 шт .;

• Часник - 3 зубчики;

• Рослинна олія - 3 ст.л.

Як готувати:

1. Булочку розріжте навпіл. Посоліть, підсмажте на олії з двох сторін і натріть зубчиком часнику.

2. Котлети обсмажте в невеликій кількості олії по 3 хвилини з кожного боку, потім протушкувати під кришкою ще 10 хвилин.

3. Жовтки відокремте від білків.

4. Додайте трохи солі за смаком в білки і збийте з сіллю до міцних піків.

5. Помідор наріжте кружальцями.

6. Піддон вистелити папером для випічки.

7. Обережно ложкою покладіть збиту білкову масу, зробіть поглиблення, в яке

    викладіть жовток, стежте, щоб він не розтікся.

8. Поставте в духову шафу, розігріту до 180 С на 10 хвилин для запікання.

9. На підсмажену булочку покладіть помідор, котлети, і зверху повітряну яєчню.

10. Подавайте до столу на тарілці з листям салату.

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Вареники з капустою і грибним соусом
17.04.2020
Вареники з капустою і грибним соусом
Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
17.04.2020
Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
17.04.2020
Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
864
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]