Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Млинці з м'ясом в духовці з овочами

Млинці з м'ясом в духовці з овочами

Млинці з м'ясом і овочами - повноцінна друга страва, ситна і поживна. Запечені в сметанному соусі, апетитні млинчики порадують вас своїм насиченим м'ясним смаком і ароматом, а овочі додадуть соковитості.

Приготування: 40 хв.
Порцій: 3
Вам знадобиться:
  • Млинці з м'ясом «Мамині» ТМ «Єрмоліно» - 10 шт.
  • Болгарський перець - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Цукіні - 2 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Помідори – 2 шт.
  • Сметана – 400 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль, спеції – за смаком.
  • Рослинна олія – для смаження
Як готувати:
  1. Болгарський перець наріжте смужками , цибулю - півкільцями, помідори і цукіні - кільцями.
  2. Форму для запікання змастіть рослинною олією.
  3. Викладіть шарами овочі. Посоліть і поперчіть за смаком: цукіні, цибуля, помідори, болгарський перець.
  4. Зверху покладіть шар заморожених млинчиків.
  5. У сметану додайте яйце, сіль, перець за смаком і дрібно порізану зелень. Добре збийте вінчиком.
  6. Отриманим соусом залийте млинці з овочами і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
28.08.2020
Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
09.08.2020
Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
«Кучугури» з котлет курячих
23.06.2020
«Кучугури» з котлет курячих

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
931
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]