Пельмені, запечені в омлеті
Омлет - це сніданок, який знайомий всім нам з дитинства. Традиційно його готують з ковбасою, помідорами, сиром або грибами. А як щодо омлету з пельменями? Це зовсім нескладно і дуже смачно.
Приготування: 35 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
- Пельмені «Ситні» «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 200 г .;
- Сметана - 3 ст. л.
- Масло вершкове - 3 ст. л .;
- Яйце куряче - 6 шт .;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт .;
- Кріп - за смаком;
- Сіль, перець - за смаком.
Як готувати:
- Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Викладіть пельмені поверх цибулі і обсмажте по 2 хв. з кожного боку.
- Яйця збийте зі сметаною і спеціями, залийте сумішшю пельмені і смажте на середньому вогні під кришкою 5-7 хв. до готовності яєць.
- При подачі прикрасьте кропом.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)