Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Пельмені, тушковані в томатній підливі
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Пельмені, тушковані в томатній підливі

Пельмені, тушковані в томатній підливі

Пельмені всім нам знайомі з дитинства. Цей напівфабрикат приготувати дуже просто, достатньо відварити - і ситна ароматна страва готова до вживання. А ми хочемо запропонувати незвичайний рецепт - давайте спробуємо потушкувати пельмені в томатній підливі!

Приготування: 35 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
  • пельмені «Домашні» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 400 г.;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт .;
  • морква - 1 шт .;
  • паста томатна - 1 ст. л .;
  • олія рослинна - 80 г .;
  • вода - 1 л;
  • зелень - за смаком.
Як готувати:
  1. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці, обсмажити все разом на сковороді протягом 6-8 хв.
  2. Додайте до цибулі і моркви томатну пасту, перемішайте, залийте окропом.
  3. В підливу додайте заморожені пельмені і тушкуйте 6-8 хв.
  4. При подачі прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Голубці «Селянські»
07.06.2017
Голубці «Селянські»
Пельмені, запечені в омлеті
07.06.2017
Пельмені, запечені в омлеті
Шніцель курячий з яйцем
07.06.2017
Шніцель курячий з яйцем

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
2532
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]