Пельмені, тушковані в томатній підливі
Пельмені всім нам знайомі з дитинства. Цей напівфабрикат приготувати дуже просто, достатньо відварити - і ситна ароматна страва готова до вживання. А ми хочемо запропонувати незвичайний рецепт - давайте спробуємо потушкувати пельмені в томатній підливі!
Приготування: 35 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- пельмені «Домашні» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 400 г.;
- цибуля ріпчаста - 1 шт .;
- морква - 1 шт .;
- паста томатна - 1 ст. л .;
- олія рослинна - 80 г .;
- вода - 1 л;
- зелень - за смаком.
Як готувати:
- Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці, обсмажити все разом на сковороді протягом 6-8 хв.
- Додайте до цибулі і моркви томатну пасту, перемішайте, залийте окропом.
- В підливу додайте заморожені пельмені і тушкуйте 6-8 хв.
- При подачі прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)