Шніцель курячий з ананасами
Курячий шніцель, запечений з ананасами, набуває нові пікантні нотки смаку. Така страва стане прикрасою, не тільки повсякденного обіду або вечері, а й навіть святкового застілля!
Приготування: 30 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Шніцель курячий «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 4 шт .;
- Ананас консервований - 4 кільця
- Майонез 4 ст.л.
- Сир - 50 гр.
- Сіль, перець - за смаком.
Як готувати:
- Шніцелі обсмажте на олії по 5 хв. з кожного боку, викладіть на деко.
- Поверх кожного шніцеля покладіть по кільцю ананаса і змастіть зверху майонезом.
- Сир натріть на крупній тертці і викладіть поверх майонезу.
- Запікайте в духовці при температурі 20 градусів 20-25 хв.
- При подачі прикрасьте спеціями і зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)