Шніцель курячий з яйцем
Ніжний курячий шніцель з яйцем - оригінальна і надзвичайна страва, яку можна подати як на сніданок, так і в якості основної страви на обід. Приготувати його зовсім нескладно, якщо використовувати котлети «Шніцель курячий» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО».
Приготування: 20 хв.
Порцій: 1
Вам знадобиться:
- Котлети «Шніцель курячий» «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 1 шт .;
- Яйце куряче - 1 шт .;
- Перець болгарський - ¼ шт .;
- Олія - 30 мл;
- Спеції - за смаком.
Як готувати:
- Обсмажте шніцель з двох сторін до готовності.
- Відріжте від перцю кільце шириною 1 см.
- Кружечок перцю викладіть на змащену маслом сковороду.
- В середину кружечка влийте яйце і смажте на повільному вогні під кришкою до готовності яйця.
- При подачі викладіть яйце з перцем поверх котлети, прикрасьте спеціями і зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)