Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Шніцель курячий з яйцем
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Шніцель курячий з яйцем

Шніцель курячий з яйцем

Ніжний курячий шніцель з яйцем - оригінальна і надзвичайна страва, яку можна подати як на сніданок, так і в якості основної страви на обід. Приготувати його зовсім нескладно, якщо використовувати котлети «Шніцель курячий» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО».

Приготування: 20 хв.
Порцій: 1
Вам знадобиться:
  • Котлети «Шніцель курячий» «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 1 шт .;
  • Яйце куряче - 1 шт .;
  • Перець болгарський - ¼ шт .;
  • Олія - 30 мл;
  • Спеції - за смаком.
Як готувати:
  1. Обсмажте шніцель з двох сторін до готовності.
  2. Відріжте від перцю кільце шириною 1 см.
  3. Кружечок перцю викладіть на змащену маслом сковороду.
  4. В середину кружечка влийте яйце і смажте на повільному вогні під кришкою до готовності яйця.
  5. При подачі викладіть яйце з перцем поверх котлети, прикрасьте спеціями і зеленню.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Пельмені, запечені в омлеті
07.06.2017
Пельмені, запечені в омлеті
Голубці «Селянські»
07.06.2017
Голубці «Селянські»
Пельмені, тушковані в томатній підливі
07.06.2017
Пельмені, тушковані в томатній підливі

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1534
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]