Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Смачні котлети під шубою
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Смачні котлети під шубою

Смачні котлети під шубою

Простий у приготуванні рецепт, який під силу навіть господаркам-початківцям. Котлети «Домашні» з часником у поєднанні з баклажаном та пікантним соусом прикрасять будь-яку вечерю. Легко та смачно!

Приготування: 30 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:

Котлети «Домашні» з часником ТМ «ЄРМОЛІНО» – 2 шт.

Баклажан – 1 шт.

Бринза малосолена – 60 г

Сметана 20% жирності – 3 ст. л.

Часник – 1 зубчик

Рослинна олія – 60 мл

Сіль, перець, зелень – за смаком

Як готувати:
  1. На розігрітій сковороді обсмажте до готовності котлети з обох боків.
  2. З баклажану смужками зніміть шкірку, потримайте в холодній підсоленій воді 15 хвилин, щоб вийшла гіркота. Наріжте кільцями середньої товщини, обсушіть паперовим рушником і обсмажте на олії з обох боків. Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
  3. Подрібніть бринзу виделкою або ножем, змішайте зі сметаною, поперчіть.
  4. У форму для запікання викладіть котлети, зверху покладіть скибочки баклажанів, змастіть соусом.
  5. Форму накрийте фольгою та запікайте у розігрітій до 180 градусів духовій шафі 15 хвилин.
  6. Готову страву посипте подрібненою зеленню.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Картопляники з салатом
11.10.2021
Картопляники з салатом
Вареники з картоплею та печінкою у горщику
22.09.2021
Вареники з картоплею та печінкою у горщику
Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
12.06.2021
Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
341
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]