Смачні котлети під шубою
Простий у приготуванні рецепт, який під силу навіть господаркам-початківцям. Котлети «Домашні» з часником у поєднанні з баклажаном та пікантним соусом прикрасять будь-яку вечерю. Легко та смачно!
Приготування: 30 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
Котлети «Домашні» з часником ТМ «ЄРМОЛІНО» – 2 шт.
Баклажан – 1 шт.
Бринза малосолена – 60 г
Сметана 20% жирності – 3 ст. л.
Часник – 1 зубчик
Рослинна олія – 60 мл
Сіль, перець, зелень – за смаком
Як готувати:
- На розігрітій сковороді обсмажте до готовності котлети з обох боків.
- З баклажану смужками зніміть шкірку, потримайте в холодній підсоленій воді 15 хвилин, щоб вийшла гіркота. Наріжте кільцями середньої товщини, обсушіть паперовим рушником і обсмажте на олії з обох боків. Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
- Подрібніть бринзу виделкою або ножем, змішайте зі сметаною, поперчіть.
- У форму для запікання викладіть котлети, зверху покладіть скибочки баклажанів, змастіть соусом.
- Форму накрийте фольгою та запікайте у розігрітій до 180 градусів духовій шафі 15 хвилин.
- Готову страву посипте подрібненою зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)