Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю

Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю

Оригінальний соус - це не просто додаток до страви. Це - витонченний штрих, фінальний розчерк, який перетворює смачну страву на неймовірний кулінарний шедевр.

Правильно приготовлений соус покликаний  підкреслювати, відтіняти, але ні в якому разі не змінювати смак страви! Розкрийте нові нотки в такій звичній страві, як вареники з картоплею, приготувавши соус на основі болгарського перцю, сиру та вівсяних пластівців.

Приготування: 20 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
  • Вареники «Єрмолинські» з картоплею – 400 г.
  • червоний болгарський перець – 2 шт.
  • вершкове масло  – 30 г.
  • молота паприка – 1 ч.л.
  • овочевий бульйон – 1 ст.
  • вівсяні пластівці – 40 г
  • сир – 2 ст.л.
  • густі вершки – 125 г.
Як готувати:

1. Два болгарських перця розріжте навпіл, видаліть насіння и наріжте на великі кубики та обсмажте на пательні на вершковому маслі.

3. Обсмажений  перець залийте овочевим бульйоном та тушкуйте 20 хвилин на повільному вогні. Овочевий бульйон можно замінити звичайною водою.

4. Вимкніть вогонь, додайте паприку, перемішайте, накрийте кришкою і дайте настоятись 5 хвилин.

5. Дайте охолонути овочевій суміші.

6. Додайте сир, овочеві пластівці та подрібніть в блендері до однорідної маси.

7. Усю масу злегка підігрійте на слабкому вогні, постійно перемішуючи.

8. Вершки  збийте.

9. Болгарський перець, що залишився, наріжте маленькими кубиками, поєднайте з соусом, додайте збиті вершки та ретельно перемішайте.

Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Голубці в духовці під овочевою шубкою
17.04.2020
Голубці в духовці під овочевою шубкою
Котлети
17.04.2020
Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
Вареники з капустою і грибним соусом
17.04.2020
Вареники з капустою і грибним соусом

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
999
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]