Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
Оригінальний соус - це не просто додаток до страви. Це - витонченний штрих, фінальний розчерк, який перетворює смачну страву на неймовірний кулінарний шедевр.
Правильно приготовлений соус покликаний підкреслювати, відтіняти, але ні в якому разі не змінювати смак страви! Розкрийте нові нотки в такій звичній страві, як вареники з картоплею, приготувавши соус на основі болгарського перцю, сиру та вівсяних пластівців.
- Вареники «Єрмолинські» з картоплею – 400 г.
- червоний болгарський перець – 2 шт.
- вершкове масло – 30 г.
- молота паприка – 1 ч.л.
- овочевий бульйон – 1 ст.
- вівсяні пластівці – 40 г
- сир – 2 ст.л.
- густі вершки – 125 г.
1. Два болгарських перця розріжте навпіл, видаліть насіння и наріжте на великі кубики та обсмажте на пательні на вершковому маслі.
3. Обсмажений перець залийте овочевим бульйоном та тушкуйте 20 хвилин на повільному вогні. Овочевий бульйон можно замінити звичайною водою.
4. Вимкніть вогонь, додайте паприку, перемішайте, накрийте кришкою і дайте настоятись 5 хвилин.
5. Дайте охолонути овочевій суміші.
6. Додайте сир, овочеві пластівці та подрібніть в блендері до однорідної маси.
7. Усю масу злегка підігрійте на слабкому вогні, постійно перемішуючи.
8. Вершки збийте.
9. Болгарський перець, що залишився, наріжте маленькими кубиками, поєднайте з соусом, додайте збиті вершки та ретельно перемішайте.
Коментарі (0)