Вареники з капустою і грибним соусом
«Ароматні» вареники з капустою - ніжні, просто тануть у роті! Грибний соус буде прекрасним доповненням до вареників, а приготувати його легко і швидко.
Приготування: 20 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- вареники з капустою «Ароматні» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 500 гр .;
- печериці свіжі - 100 гр.;
- сметана 20% - 400 мл.;
- цибуля - 2 шт.;
- борошно - 2 ст.л.;
- рослинна олія - 2 ст.л.;
- зелень - за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- сіль за смаком.
Як готувати:
- Воду доведіть до кипіння, посоліть. Опустіть вареники і варіть, помішуючи, протягом 3-5 хв.
- Приготуйте грибний соус. Для цього, розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте дрібно нарізані цибулю та печериці до напівготовності.
- Додайте сметану, сіль, перець.
- Весь час помішуючи, дайте соусу загуснути, і додайте борошно.
- Потримайте соус на маленькому вогні ще 5 хвилин, безперервно помішуючи, зніміть з вогню і додайте зелень.
- Вареники можна полити грибним соусом або подати його окремо в соусниці.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)