Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Вареники з капустою і грибним соусом
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Вареники з капустою і грибним соусом

Вареники з капустою і грибним соусом

«Ароматні» вареники з капустою - ніжні, просто тануть у роті! Грибний соус буде прекрасним доповненням до вареників, а приготувати його легко і швидко.

Приготування: 20 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
  • вареники з капустою «Ароматні» ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 500 гр .;
  • печериці свіжі - 100 гр.;
  • сметана 20% - 400 мл.;
  • цибуля - 2 шт.;
  • борошно - 2 ст.л.;
  • рослинна олія - 2 ст.л.;
  • зелень - за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • сіль за смаком.
Як готувати:
  1. Воду доведіть до кипіння, посоліть. Опустіть вареники і варіть, помішуючи, протягом 3-5 хв.
  2. Приготуйте грибний соус. Для цього, розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте дрібно нарізані цибулю та печериці до напівготовності.
  3. Додайте сметану, сіль, перець.
  4. Весь час помішуючи, дайте соусу загуснути, і додайте борошно.
  5. Потримайте соус на маленькому вогні ще 5 хвилин, безперервно помішуючи, зніміть з вогню і додайте зелень.
  6. Вареники можна полити грибним соусом або подати його окремо в соусниці.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
17.04.2020
Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
17.04.2020
Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
Котлети «Бабусині» під грибним соусом
24.01.2020
Котлети «Бабусині» під грибним соусом

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
939
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]