Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
Вареники з картоплею - улюблена страва багатьох. А що, якщо її зробити ще смачніше, поливши ароматною підливою з підсмажених шкварок з сала та цибулі? Спробуйте, і ви оціните незрівнянне поєднання і апетитний смак такої страви.
Приготування: 30 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Вареники "Знатні" з картоплею ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 300 гр.,
- Цибуля - 1 головка;
- Сало свине слабосолене - 150 гр.,
- Рослинна олія - 2 ст.л.,
- Сіль за смаком.
Як готувати:
- Цибулю почистіть і наріжте кубиками.
- Сало поріжте смужками.
- Розігрійте рослинну олію на сковороді. Підсмажте цибулю до золотистого кольору.
- Додайте сало до цибулі і підсмажте до стану шкварок.
- Воду доведіть до кипіння, посоліть. Опустіть в воду вареники, доведіть до кипіння і варіть, помішуючи, протягом 3-5 хв.
- Викладіть вареники з картоплею в блюдо і полийте підготовленою піджаркою. перемішайте.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)