Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Головна страва
  • /
  • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
  • Головна страва
    • Хінкалі з яблучним соусом
    • Шніцель курячий з яйцем
    • Пельмені, запечені в омлеті
    • Голубці «Селянські»
    • Пельмені, тушковані в томатній підливі
    • Шніцель курячий з ананасами
    • Голубці в томатній підливі
    • Пельмені в горщиках
    • Пельмені запечені з грибами під сирною шубкою
    • Кордон-блю з сиром та шинкою під вершково-часниковим соусом
    • Хінкалі «Шах» з кисло-солодким соусом із овочів
    • Хінкалі «Сочинські» у мультиварці з гострим сметанно - часниковим соусом
    • Котлети «Домашні» з повітряною яєчнею «Сонце у хмарах»
    • Котлети «Домашні» з часником, й гречкою з овочами
    • Котлети "Бабусині" з овочевим гарніром під вершково-сирним соусом
    • Вареники з картоплею в мультиварке
    • Хінкалі в горщику з бульйоном
    • Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
    • Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
    • Котлети «Бабусині» під грибним соусом
    • Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом
    • Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
    • Вареники з капустою і грибним соусом
    • Голубці в духовці під овочевою шубкою
    • Соус до вареників з картоплею з болгарського перцю
    • Котлети "Домашні" з повітряною яєчнею «Сонце в хмарах»
    • «Кучугури» з котлет курячих
    • Голубці в духовці, запечені в грибному соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці з овочами
    • Запіканка з млинців з м'ясом «Лакомка» та квасолею
    • Фрикадельки курячі з картопляним салатом у вершково-медовому соусі
    • Кордон-блю у винно-вершковому соусі
    • Млинці з м'ясом в духовці
    • Курячі фрикадельки з томатним соусом і «пастою» з овочів
    • Котлети з гарніром з хрусткої селери
    • Котлети курячі, начинені сиром, і з малиновим соусом
    • Шашлички з фрикадельок курячих
    • Вареники з картоплею та печінкою у горщику
    • Смачні котлети під шубою
    • Картопляники з салатом
    • Котлети з грибним соусом та овочами
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом

Вареники з картоплею, смаженою цибулею і салом

Вареники з картоплею - улюблена страва багатьох. А що, якщо її зробити ще смачніше, поливши ароматною підливою з підсмажених шкварок з сала та цибулі? Спробуйте, і ви оціните незрівнянне поєднання і апетитний смак такої страви.

Приготування: 30 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
  • Вареники "Знатні" з картоплею ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 300 гр.,
  • Цибуля - 1 головка;
  • Сало свине слабосолене - 150 гр.,
  • Рослинна олія - 2 ст.л.,
  • Сіль за смаком.
Як готувати:
  1. Цибулю почистіть і наріжте кубиками.
  2. Сало поріжте смужками.
  3. Розігрійте рослинну олію на сковороді. Підсмажте цибулю до золотистого кольору.
  4. Додайте сало до цибулі і підсмажте до стану шкварок.
  5. Воду доведіть до кипіння, посоліть. Опустіть в воду вареники, доведіть до кипіння і варіть, помішуючи, протягом 3-5 хв.
  6. Викладіть вареники з картоплею в блюдо і полийте підготовленою піджаркою. перемішайте.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Котлети «Бабусині» під грибним соусом
24.01.2020
Котлети «Бабусині» під грибним соусом
Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
03.07.2019
Сметанно-гірчичний соус до печінкових котлет.
Хінкалі в горщику з бульйоном
27.05.2019
Хінкалі в горщику з бульйоном

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1028
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]