Вареники з м’ясом і часником під горіхово-сметанним соусом
Вишуканий горіхово-сметанний соус до вареників підкреслить насичений часниково-м'ясний смак вареників і додасть пікантності звичній страві. Готувати таку страву легко і просто, спробуйте!
Приготування: 20 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Вареники «Народні» з м’ясом і часником ТМ «ЄРМОЛІНО» - 400 гр.;
- Сметана – 200 гр.;
- Часник – 2 зубчика;
- Грецькі горіхи – 50 гр.;
- Куркума - 0,5 ч.л.
- Вершкове масло – 1 ч.л.
- Сіль – за смаком
Як готувати:
- Часник очистіть і мілко нашинкуйте.
- Грецькі горіхи роздробіть до дрібної крихти
- Змішайте сметану, часник, грецькі горіхи і куркуму. Соус до вареників готовий!
- Воду доведіть до кипіння, посоліть за смаком. Опустіть вареники, доведіть до кипіння і варіть, помішуючи, протягом 3-5 хв. Дістаньте з води, змішайте з вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)