Вареники з м'ясом і часником під сирною шубкою
Вареники «Народні» з м'ясом і часником під сирною шубкою можна приготувати традиційним способом - відварити, а можна приготувати оригінальну запіканку під сирною шубкою. Спробуйте цей простий і смачний рецепт!
Приготування: 20 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Вареники «Народні» з м'ясом і часником ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 400 гр .;
- молоко - 300 мл.;
- сир - 100 гр.;
- кріп - 1 ч.л.;
- перець чорний - 0.5 ч.л.;
- мускатний горіх - 2 щіпки;
- сіль за смаком
Як готувати:
1. Форму змастіть маслом, покладіть вареники, не розморожуючи.
2. Молоко змішайте з перцем, кропом, щіпкою мускатного горіха, посоліть.
3. Залийте вареники молочною сумішшю і посипте зверху тертим сиром.
4. Розігрійте духовку до 200°С. Поставте форму в духовку, не накриваючи кришкою. Готуйте до румяної сирної шубки.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)