Мова: Russian Ukrainian
гарантия качества
Продукты Ермолино
Увійти на сайтРеєстрація
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Різне
  • /
  • Котлета «Київська» «Метелики прилетіли»
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
    • Печінковий торт
    • Картопляна запіканка з печінковими котлетами
    • Салат з печінковими котлетами
    • Кошики з листкового тіста з котлетами «Вишенька»
    • Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»
    • Торт млинцевий «Вгадай-ка»
    • Котлета куряча «Столична» з яйцем «Квіточка на лугу»
    • Котлета «Київська» «Метелики прилетіли»
    • Канапе з млинців
Котлета «Київська» «Метелики прилетіли»

Котлета «Київська» «Метелики прилетіли»

Прекрасні метелики можуть пурхати не лише на літньому лузі, але й прилетіти до вас на тарілку, якщо це метелик, зроблений з соковитої і апетитної котлети «Київської». Покличте  дитину, щоб разом створити веселе і смачне блюдо на дитячому столі.

Приготування: 20 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
  • Котлета «Київська» - 2 шт.;
  • Огірок свежий – 1 шт.;
  • Помідор – 1 шт.;
  • Маслини– 8 шт.;
  • Перець болгарський – 1 шт.;
  • Майонез – за смаком;
  • Рослинна олія – 2 ст.л.;
  • Зелень – за смаком.
Як готувати:
  1. Обсмажте котлети у невеликій кількості рослинної олії по 3 хв. з кожного боку, потім протушкуйте під кришкою ще 10 хв.
  2.  Наріжте кільцями помідори, огірки, маслини.
  3. Перець болгарський поріжте тонкими брусочками.
  4. Прикрасьте котлети на Ваш смак, зробивши з овочів крильця.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Котлета куряча «Столична» з яйцем «Квіточка на лугу»
25.07.2018
Котлета куряча «Столична» з яйцем «Квіточка на лугу»
Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»
09.04.2018
Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»
Кошики з листкового тіста з котлетами «Вишенька»
09.04.2018
Кошики з листкового тіста з котлетами «Вишенька»

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
622
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту