Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Рецепти
  • /
  • Різне
  • /
  • Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»
  • Головна страва
  • Закуски
  • Страви з пельменями
  • Супи
  • На сніданок
  • Різне
    • Печінковий торт
    • Картопляна запіканка з печінковими котлетами
    • Салат з печінковими котлетами
    • Кошики з листкового тіста з котлетами «Вишенька»
    • Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»
    • Торт млинцевий «Вгадай-ка»
    • Котлета куряча «Столична» з яйцем «Квіточка на лугу»
    • Котлета «Київська» «Метелики прилетіли»
    • Фруктова млинцева запіканка
    • Канапе з млинців
Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»

Котлети під гострим шоколадним соусом «Еклери пікантні»

Шоколадні еклери люблять, напевно, всі - і дорослі і діти. А ось такого «Еклер» ваші гості точно здивуються! Котлета «Київська» ТМ «ПРОДУКТИ Єрмоліно» - соковита, ароматна, полита пікантним шоколадним соусом, посипана тертим мускатним горіхом і прикрашена трояндочками з сирного крему, не залишить байдужим нікого!

Вам знадобиться:
  • котлети «Київські» ТМ «ПРОДУКТИ Єрмоліно» - 4 шт.
  • перець чилі - 4 стручка;
  • гіркий чорний шоколад - 100 г .;
  • цибуля - 1 шт .;
  • часник - 4 зубчики;
  • оливкова олія - 100 мл .;
  • гвоздика мелена - ½ ст.л .;
  • чорний перець - ½ ч.л .;
  • сушений майоран - 1 ст.л .;
  • сіль - 1 ч.л .;
  • яблучний оцет - 2 ст.л .;
  • вода - 150 мл .;
  • лавровий лист - 1 шт .;
  • цукор тростинний - 1 ст.л .;
  • мускатний горіх тертий - для прикраси;
  • сир - для прикраси.
Як готувати:
  1. Перчики чилі очистіть від насіння. Лук, часникові часточки і перець чилі дрібно наріжте і обсмажте на оливковій олії на помірному вогні, постійно помішуючи.
  2. Додайте воду, спеції і прянощі і тушкуйте, постійно помішуючи, протягом 10 хвилин.
  3. Шоколад поламайте на дольки, розтопіть в мікрохвильовій печі і додайте до овочів. Накрийте кришкою, і млоїте суміш на маленькому вогні ще 5 хвилин.
  4. Остудіть суміш, помістіть в блендер і збийте до однорідної маси.
  5. Котлети «Київські» підсмажте з двох боків до утворення рум'яної скоринки, викладіть на блюдо і полийте шоколадним соусом.
  6. Для прикраси, можна використовувати тертий мускатний горіх і зробити трояндочки з охолодженого сирного сиру.
Приємного апетиту!

Схожі рецепти

Кошики з листкового тіста з котлетами «Вишенька»
09.04.2018
Кошики з листкового тіста з котлетами «Вишенька»
Торт млинцевий «Вгадай-ка»
09.04.2018
Торт млинцевий «Вгадай-ка»
Салат з печінковими котлетами
08.06.2017
Салат з печінковими котлетами

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.
1455
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]