Печінковий торт
Печінковий торт - ситна страва, яка стане оригінальною прикрасою для святкового столу. Для приготування цього тортика ми пропонуємо використовувати котлети з печінки ТМ «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО», це дозволить заощадити сили і час господаркам на кухні.
Приготування: 45 хв.
Порцій: 6
Вам знадобиться:
- котлети з печінки «ПРОДУКТИ ЄРМОЛІНО» - 5 шт.;
- цибуля ріпчаста - 2 шт .;
- морква - 1 шт .;
- майонез - 5 ст. л .;
- яйце куряче - 1 шт .;
- зелень - за смаком;
- сіль за смаком;
- перець - за смаком.
Як готувати:
- Котлети розморозити, перемішайте в єдину масу.
- Змастіть сковороду рослинною олією, розігрійте на плиті.
- З фаршу сформуйте на сковороді за допомогою ложки корж товщиною не більше 1 см., Обсмажте з двох сторін до готовності. Таким же чином приготуйте інші коржі.
- Дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на крупній тертці і обсмажте все разом на вершковому маслі 8-10 хв., Додайте сіль і перець за смаком.
- Моркву з цибулею остудіть, змішайте з майонезом.
- Викладіть перший корж, змастіть його зверху сумішшю з овочів і майонезу. Зверху викладіть другий корж і також змастіть сумішшю майонезу і овочів. Повторюйте процес до останнього коржа, верхній корж змастіть тільки майонезом, без овочів.
- Яйце відваріть круто, потріть на крупній тертці і посипте верхній корж. Прикрасьте торт зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)