Салат з печінковими котлетами
Господиням на замітку ми пропонуємо цікавий рецепт салату з печінковими котлетами ТМ «ПРОДУКТИ Єрмоліно». Такий салат, дуже ситний, з пікантним смаком, обов'язково здивує і порадує гостей і близьких!
Приготування: 30 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Котлети з печінки ТМ «ПРОДУКТИ Єрмоліно» - 2 шт.
- Картопля - 2 шт.
- Морква по-корейськи - 100 гр.
- Гриби мариновані - 100 гр.
- Майонез - за смаком
- Сіль, перець - за смаком.
Як готувати:
- Котлети обсмажте з двох сторін до готовності, остудіть, наріжте кубиками.
- Картоплю відваріть в шкірці, очистіть, поріжте кубиками.
- Гриби залиште цілими (якщо вони невеликого розміру), або поріжте на шматочки (якщо вони великі).
- З'єднайте всі разом, додайте моркву по-корейськи, сіль, перець, майонез і перемішайте.
- При подачі прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)