Торт млинцевий «Вгадай-ка»
Гості чекають солодкий десерт до чаю? Ось вони здивуються, коли виявлять під збитим кремом не бісквіт, а м'ясні млинці! Цей апетитний тортик не тільки красивий, але і ще дуже смачний, спробуйте!
Вам знадобиться:
- млинці з м'ясом «Лакомка» ТМ «ПРОДУКТИ Єрмоліно» - 15 шт .;
- сметана - 150 г .;
- яйце - 1 шт .;
- молоко - 50 мл .;
- сирний сир - 200 г .;
- вершкове масло - 100 г .;
- сіль за смаком;
- мускатний горіх і м'ята - для прикраси.
Як готувати:
- Млинці необхідно розморозити. Круглу форму змастіть вершковим маслом. Млинці покладіть у форму спіраллю.
- Молоко, яйце, сіль і сметану збийте. Залийте сумішшю млинчики так, щоб вони були покриті повністю.
- Поставте форму в розігріту до 180 градусів духів і запікайте до появи рум'яної скоринки, приблизно 20 хвилин.
- Сирний сир і вершкове масло добре розітріть до однорідної маси і покладіть в кондитерський шприц.
- Готовий торт охолодіть до кімнатної температури і прикрасьте сирним кремом, тертим мускатним горіхом і листочками м'яти.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)