Котлета куряча «Столична» з яйцем «Квіточка на лугу»
Їжа повинна бути не тільки смачною, але і красиво оформленою. Особливо, коли це – меню для малюків! Приготуйте з котлети «Столичної» таку яскраву квіточку разом з дитиною. Нехай вона під вашим наглядом прикрасить страву зеленню, помідорками черрі і маслинами, роблячи забавних жучків.
Приготування: 20 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
- Котлета куряча «Столична» - 2 шт.;
- Перець болгарський – 1 шт.;
- Яйце куряче – 2 шт.;
- Помідори черрі– 6 шт.;
- Маслини– 2 шт.;
- Листя салату – 1 за смаком;
- Кріп – за смаком;
- Олія рослинна – 2 ст.л.;
- Сіль – за смаком.
Як готувати:
- Розігрійте сковороду з рослинною олією. Обсмажте, не розморожуючи, котлети з двох боків по 3 хвилини.
- Накрийте кришкою і протушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
- Болгарський перець наріжте кільцями, видаливши насіння. Покладіть на сковорідку 2 кільця, акуратно вбийте у кожне кільце куряче яйце. Злегка посоліть.
- Котлету викладіть на тарілку, зверху акуратно підсмажене яйце.
- З гілочок кропу і листя салату оформіть гілочки для квіточки.
- Помідори черрі розріжте навпіл, маслини наріжте кружечками і сформуйте з них жучків.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)