Картопляна запіканка з печінковими котлетами
Картопляна запіканка - дуже універсальне блюдо, яке можна приготувати в будні дні, подати до святкового столу або навіть взяти з собою на пікнік. При цьому у кожної господині є свій улюблений рецепт, адже запекти картоплю можна з овочами, м'ясом, куркою або рибою. А в цьому рецепті ми запропонуємо Вам приготувати картопляну запіканку з печінковими котлетами!
Приготування: 60 хв.
Порцій: 4
Вам знадобиться:
- Котлети з печінки ТМ «ПРОДУКТИ Єрмоліно» - 4 шт.
- Картопля - 4 шт.
- Сир - 100 гр.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Яйце куряче - 1 шт.
- Борошно - 1 ст. л.
- Сіль, перець - за смаком.
Як готувати:
- Котлети розморозити, перемішайте в фарш.
- Картоплю натріть на крупній тертці, додайте яйце, борошно, сіль, перець і ретельно перемішайте.
- Дно форми для запікання застеліть пергаментом або змастіть рослинною олією.
- У форму для запікання викладіть картопляну масу.
- Цибулю наріжте кубиками, викладіть поверх картоплі.
- Фарш з котлет викладіть поверх цибулі.
- Сир натріть на крупній тертці і викладіть поверх фаршу.
- Запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.
- При подачі прикрасьте зеленню.
Приємного апетиту!
Коментарі (0)