Хот-дог с котлетою «Київською»
З булочкою для хот-догів можна готувати різноманітні смачні перекуски, які так зручно брати з собою в дорогу, на роботу або в школу. Спробуйте замість традиційної сосиски, приготувати улюблений хот-дог з фірмовою котлетою «Київською», додавши до неї овочі і оригінальний соус. Така булочка буде чудовим сніданком або ланчем, і може стати однією з ваших улюблених «ссобойчиків».
Приготування: 20 хв.
Порцій: 2
Вам знадобиться:
• Котлета «Київська» ТМ «Єрмоліно» - 2 шт .;
• Ріпчаста цибуля - 2 шт .;
• Панірувальні сухарі - 1 ст.л .;
• Цукор - 1 ч.л .;
• Рослинна олія для смаження - 2 ст.л .;
• Майонез - 2 ст.л .;
• Французька гірчиця - 1 ч.л .;
• Кріп - за смаком;
• Чорний перець - за смаком;
• Корейська морква - 100 г .;
• Мариновані огірочки - 4 шт .;
• Булочки для хот-догів - 2 шт.
Як готувати:
- Котлету «Київську» підсмажте з обох боків на рослинній олії до готовності.
- Ріпчасту цибулю поріжте тонкими півкільцями і підсмажте на олії з цукром і панірувальними сухарями до золотистого кольору. Викладіть на тарілку з паперовим рушником і підсушіть.
- Кріп дрібно поріжте, додайте майонез, французьку гірчицю, чорний перець і добре перемішайте.
- Мариновані огірочки поріжте тонкими кільцями.
- Булочки для хот-догів змастіть всередині соусом, який ви приготували.
- На нижню частину булочки покладіть котлету, мариновані огірочки, корейську моркву, зверху викладіть підсмажену цибулю і накрийте другою половиною булочки. Хот-дог готовий!
Приємного апетиту!
Коментарі (0)