Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Статті
  • /
  • Чудові четвірки: 4 поради від профі + 4 креативних рецепта смачних голубців

Чудові четвірки: 4 поради від профі + 4 креативних рецепта смачних голубців

Чудові четвірки: 4 поради від профі + 4 креативних рецепта смачних голубців

Голубці - традиційна страва української кухні, улюблена багатьма. Особливо до них небайдужі чоловіки. Без голубців важко уявити собі святкове застілля. Їх можна подавати як самостійну страву, так і з різними гарнірами. Голубці чудово підійдуть для смачного обіду або вечері взимку, коли хочеться поїсти не просто смачно, але і ситно.

4 поради від професіоналів

У кожної господині свій рецепт приготування ідеальних голубців, але якщо ви новачок в цій справі, то краще прислухатися до порад професіоналів.

Порада 1. Як правильно вибрати капусту. Саме від капусти буде залежити, вийдуть голубці смачними чи ні. Вибирайте капусту з щільними, але гнучкими листами зеленого відтінку. Качани повинні бути рівними, щільними, злегка приплющеними, без заломів і пошкоджень.

Порада 2. Правильна підготовка капусти. Спочатку треба вирізати качан, при цьому захопити частину грубих товстих черешків. У киплячу воду опустити капусту. Якщо в воду додати трохи оцту, то він не дасть листю розірватися. Вариться капуста пару хвилин, поки верхнє листя не стане прозорим і не почне відділятися від качана. Капусту періодично необхідно діставати і дивитися, чи достатньо зварилося листя, яке важко відокремити.


Порада 3. Як підготувати капусту без води і без варіння. Як і в першому способі, вирізати качан, потім помістити капусту в пакет і поставити в морозилку на добу. Після розморожування капуста легко розбирається на окремі листочки, при цьому не рветься.


Порада 4. Як скручувати голубці. Хтось скручує їх трубочкою, хтось конвертиком. Якщо ви взялися за приготування страви вперше, то краще це робити на обробній дошці. Трохи відступивши від основи листка капусти, покласти начинку, а потім загорнути бічні частини листа. Після цього загортати від себе, трохи здавлюючи.

Безперечно, цінні секрети від справжніх профі допоможуть приготувати смачні голубці. Такі рекомендації підійдуть як для новачків у кулінарії, так і для досвідчених господинь.
Коли ми освоїли секрети майстерності приготування голубців, то сміливо можемо братися за оригінальні та цікаві страви з уже готовими голубцями. Наприклад, не просто зварити голубці і подати зі сметаною до столу, а запекти в духовці з овочами або приготувати до них смачну підливу.

Щоб не витрачати час на підготовку капусти, начинки і скручування голубців, можна придбати готові напівфабрикати ТМ «Єрмоліно». Вони нічим не поступаються голубцям, які приготували за порадами вище. Час, що звільнився, можна присвятити більш приємним справам, наприклад, спілкуванню з рідними.

4 оригінальних рецепта страв з готових голубців

Справжньою паличкою-виручалочкою, коли ви не знаєте, що приготувати на обід або вечерю, стануть голубці «Сільські» з найніжнішою м'ясною начинкою. Ваші близькі будуть в захваті і неодмінно попросять добавки.

Голубці Сільські

У холодну зимову пору завжди хочеться поїсти чогось зігріваючого і ситного. Голубці в томатній підливці впораються з цим завданням на "ура". Ця страва виходить ароматною, а томатна солодка підлива робить смак м'яса більш насиченим.

Голубці в томатній підливці

Якшо ви не знаєте, як привчити дітей їсти овочі, то обов’язково приготуйте, голубці під овочевою шубою. Морква, томати, цибуля і зелень збагатять зростаючий організм вітамінами, яких так не вистачає зимою.

Голубці під овочевою шубою

Отримати мільйон компліментів від близьких і гостей можна, якщо запекти голубці в духовці, попередньо додавши грибний соус і тертий сир. Вийде абсолютно нова, дуже ніжна страва з апетитною сирною скоринкою зверху.

Голубці в духовці

З голубцями від ТМ «Єрмоліно», приготовленими за нашими рецептами, можна дивувати домочадців і гостей хоч кожен день. При цьому приготування не займе багато часу і сил. 

Єрмолінські голубці ідеально підходять для зими, так як дуже ситні. Крім того, в них містяться овочі, які є джерелом вітамінів для зміцнення імунітету, що дуже важливо в холодну пору року.

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.

Схожі статті

Гості на порозі – швидкі рецепти смачних страв
11.06.2018
Гості на порозі – швидкі рецепти смачних страв
Готуємо ситний обід разом з Продуктами Єрмоліно
23.04.2018
Готуємо ситний обід разом з Продуктами Єрмоліно
Види заморожування продукції
06.06.2017
Види заморожування продукції
554
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]