Хінкалі – справжній шедевр грузинської кухні на вашому столі!

Хінкалі вважаються традиційною стравою в Грузії. Тут вони користуються особливою популярністю, і подають їх в найрізноманітніших варіаціях. Існує також досить багато видів начинки для хінкалі. Тепер вам необов'язково здійснювати подорож до Грузії для дегустації цієї страви, адже ви можете приготувати хінкалі самостійно. Для цього не потрібно багато часу і зусиль. Якщо ви хочете побалувати себе і свою сім'ю чимось незвично смачним, то у нас є для вас відмінна пропозиція.
Хінкалі від ТМ «ЄРМОЛІНО» приготовлені, як справжні грузинські. Готують їх за фірмовим рецептом, в результаті чого вони виходять соковиті, з великою кількістю начинки і тонким шаром тіста. Максимум 15 хвилин, і ось смачна страва грузинської кухні у вас на столі!
На Ваш вибір ТМ «ЄРМОЛІНО» пропонує 3 види хінкалі – вони відрізняються розміром, формою та рецептурою:
Хінкалі «Шах» - великі, з великою кількістю пікантної начинки з яловичини і м'яса птиці.
Хінкалі «Кавказькі» - з красивим малюнком, з соковитою начинкою з додаванням зелені і яскраво вираженим смаком базиліка.
Хінкалі «Сочинські» - невеликого розміру, з легко відчутними нотками зелені.
Кожна господиня знає, що придумати меню для всієї родини досить непросто. Іноді буває так, що вже просто не знаєш, що приготувати такого, щоб порадувати своїх близьких? Ми спростили цю задачу і приготували для вас три популярних рецепти з хінкалі, які сподобаються кожному члену вашої родини:
Такий варіант приготування вважається досить незвичним, але спробувавши його хоча б раз, ви вже не зможете від нього відмовитися. Яблучний соус надає хінкалі ще більшої соковитості і м'якості. Завдяки кислинці, в поєднанні з солодкуватим пряним смаком, таке блюдо сподобається навіть молодшим членам сім'ї.
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, а пригостити їх нічим, то таке блюдо вас виручить. Воно відмінно підходить як для повсякденного вжитку, так і для невеликих посиденьок з гостями. Хінкалі «Сочинські» - невеликі за розміром, тому, ідеально підходять для приготування в горщику. Завдяки приготування в духовці, виходить дуже ароматний і насичений бульйон, а ще ви можете використовувати різні приправи та зелень. Грузини дуже люблять спеції і зелені трави, і не просто так, адже вони насичують будь-яку страву, надають йому цікавий смак. Тому їх додавання в такий бульйон не тільки прикрасить, а й поліпшить ваше блюдо. При подачі на стіл ви можете також подати до даного блюда улюблений соус.
Хінкалі з кисло-солодким соусом з овочів.
Такий варіант приготування не займе у вас занадто багато часу, але за смаком ці хінкалі перевершать всі ваші очікування. Соус можна приготувати найрізноманітніший, але традиційно - це овочевий з додаванням спецій, перцю і часнику. Великі хінкалі самі по собі і так достатньо соковиті, а в поєднанні з овочами вони стають ще смачнішими. Перед подачею на стіл рекомендують додати в страву різноманітної зелені. Петрушка і кріп зможуть прикрасити його і додати приголомшливого аромату, який не залишить нікого байдужим.
На приготування таких страв у вас не піде багато часу і сил. З хінкалі від ТМ «ЄРМОЛІНО» ви зможете урізноманітнити свій обідній стіл і дивувати гостей. При цьому ніхто навіть не здогадається, що ви не докладали до приготування безліч зусиль.
Хінкалі від ТМ «ЄРМОЛІНО» - частинка прекрасної Грузії на вашому столі!
Коментарі (0)