Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Статті
  • /
  • Кордон-блю: котлета, шніцель або відбивна? Секрети страви.

Кордон-блю: котлета, шніцель або відбивна? Секрети страви.

Кордон-блю: котлета, шніцель або відбивна? Секрети страви.

Історія виникнення цієї страви досі точно не відома. Дослівно, кордон-блю перекладається з французької мови, як «блакитна стрічка». За однією версією, ця страва було приготована для Людовика XV його кухарем та фавориткою мадам Дюбаррі, за іншою версією - селянином, який приготував страву з того, що було у домі й отримав у нагороду орден Святого Людовіка, який носили на блакитній шовковій стрічці.

Але в одному кулінарні історики сходяться - страва ця смачна, оригінальна та готувалася з двох шматків м'яса, між якими були покладені шматок сиру й шинки. Уся родзинка приготування кордон-блю в тому, щоб при смаженні сир не витік, а для цього шніцель умочують в яйці та сухарях і обсмажують на олії або запікають у духовці.

У даний час в Парижі працює вища школа кулінарної майстерності LeCordonBleu, студенти якої, в першу чергу вивчають усі секрети і тонкощі приготування цієї справді королівської страви!

Кулінари-технологи ТМ ЄРМОЛІНО хоч і не навчалися в Парижі, проте створили свою варіацію на тему кордон-блю, розробивши оригінальну рецептуру фаршированої ніжної котлети з курячого м'яса. Основний принцип кордон-блю збережений повністю - усередині м'ясного шніцеля знаходиться прошарок зі сиру та шинки, а хрустка скоринка готується з панірувальних сухарів.

Сучасна кулінарія налічує безліч варіацій приготування кордон-блю: сьогодні його готують не тільки з телятини і яловичини, але зі свинини і дієтичного курячого м'яса. М'ясо відбивають, роблять з нього фарш, але начинка залишається незмінною - шинка та сир. Тому, можна сміливо називати кордон-блю шніцелем, відбивною і котлетою! Кожна назва має право на життя.

Єрмолинські напівфабрикати пропонують своїм вимогливим покупцям соковиті курячі котлети з начинкою з шинки та сиру в ароматній паніровці з пшеничних сухарів. Хрустка скоринка дивовижно поєднується з ніжною курячою м'якоттю та соковитою начинкою. М'ясний смак шинки, тягучий розплавлений сир, ніжний смак курки оцінять навіть найбільш прискіпливі гурмани.

кордон-блюКордон-блю ідеально поєднується з будь-яким овочевим гарніром чи салатом. Подайте кордон-блю під вершково-часниковим соусом та оціните вишуканий смак цієї королівської страви! З такими котлетами можна влаштувати звану вечерю, романтичну вечерю для двох або просто побалувати своїх близьких.

Серед багатого асортименту єрмолинських напівфабрикатів кожен вимогливий покупець зможе вибрати вподобані продукти, безсумнівним фаворитом яких стане соковита, ніжна куряча котлета кордон-блю! Шукайте смачні та доступні продукти Єрмоліно у всіх фірмових магазинах, заощаджуйте свій час та гроші!

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.

Схожі статті

Пельмені та вареники - найкраща ідея для швидкої вечері.
20.01.2019
Пельмені та вареники - найкраща ідея для швидкої вечері.
Млинці на сніданок. Хай ранок буде добрим!
13.01.2019
Млинці на сніданок. Хай ранок буде добрим!
Пельмені або млинці? Накриваємо на Новорічний стіл швидко і смачно!
27.12.2018
Пельмені або млинці? Накриваємо на Новорічний стіл швидко і смачно!
1543
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]