Пельмені домашні: варимо, смажимо, запікаємо!

Пельмені - універсальний, ситний і смачний напівфабрикат, який можна приготувати на обід і вечерю.
Пельмені завжди виручать, коли немає вільного часу на підготовку, коли несподівано прийшли гості або коли вже всі звичні страви набридли. Цю страву люблять і дорослі, і діти, а чоловіки готові їсти щодня.
Проте приготування домашніх пельменів займає багато часу. Треба виділити цілий день, щоб наліпити заготовки на кілька тижнів. Але є вихід!
З напівфабрикатами «Єрмоліно» приготування дійсно займає мінімум часу і зусиль, а пельмені такі ж смачні, як домашні: ароматні, з насиченим класичним смаком. В асортименті ТМ «Єрмоліно» пельмені з різними м'ясними начинками, різних розмірів і форм. Кожен зможе підібрати напівфабрикат на свій смак.
Смачні рецепти з пельменями
Традиційний метод приготування - відварити в підсоленій воді і подати зі сметаною, кетчупом, майонезом. Але є багато рецептів, в яких пельмені смажать, запікають в духовій шафі в горщику, або варять суп. Такі страви виходять неймовірно смачними і поживними.
Ось кілька рецептів, які приємно здивують вас і ваших рідних новими нотками смаку.
Хочете додати будь-якому сімейного обіду або вечері святкової атмосфери? Тоді обов'язково приготуйте пельмені в горщику з грибами. Подача страви в горщиках додасть їй апетитності, а процес прийняття їжі - надасть атмосфери затишку і добра.
Пельмені виходять неймовірно ароматними і соковитими. При вигляді цієї страви апетит прокинеться у всіх учасників застілля.
Якщо ви любитель української кухні, то обов'язково спробуйте а-ля борщ по-єрмолінські. Всім знайомий рецепт можна зробити ще ситнішим, якщо додати в борщ пельмені. Це повноцінний варіант смачного і поживного обіду.
Ще одна оригинальна страва, яка здивує вас незвичайним поєднанням — жарені пельмені «Сибірські» з кунжутом. Одного разу спробувавши цю страву, ви будете готувати її завжди - настільки вона виходить смачною. Подавати смажені пельмені можна як гарячими, та як холодну закуску.
Для тих, хто поважає гостру кухню, крім соєвого можна додати і спеціальний азіатський соус Чим-Чим. Пряно-гострий соус з коріандром і чорним перцем стане чудовою альтернативою звичній сметані і майонезу.
Не забувайте, що красиве сервірування столу і ефектна подача такої простої страви, як пельмені, перетворить навіть повсякденний обід в розкішну трапезу.
Коментарі (0)