Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • /
  • Статті
  • /
  • Напівфабрикати з м'яса. Смачні секрети приготування.

Напівфабрикати з м'яса. Смачні секрети приготування.

Напівфабрикати з м'яса. Смачні секрети приготування.

 

Напівфабрикати з м'яса - це відмінний вибір для сучасних людей. Напівфабрикати економлять час і сили, при цьому, якщо скористатися оригінальними рецептами, можна приготувати багато різноманітних і дуже смачних страв! Це - справжня знахідка для м'ясоїдів!

В асортименті ТМ «Єрмоліно» знайдуться напівфабрикати з м'яса на будь-який смак: млинці, пельмені, вареники, котлети, хінкалі!

 Чому варто вибрати саме напівфабрикати з м'яса?

  • тривале зберігання в замороженому вигляді;
  • смачно і різноманітно;
  • економія часу на приготування;

Напівфабрикати з м'яса - справжня палочка-виручалочка з багатьох причин: лінь готувати, несподівано нагрянули гості, хочеться чогось смачненького і т.д .. Якщо ваша морозилка заповнена м'ясними напівфабрикатами ТМ «Єрмоліно», то будьте впевнені - смачний сніданок, обід або вечеря вам забезпечені! А на нашому сайті можна знайти чудові ідеї по їх приготуванню.

Але і в такій, начебто простій справі, як приготування напівфабрикатів, є свої хитрощі!

В першу чергу, напівфабрикати потрібно правильно зберігати. На виробництві їх піддають швидкому заморожуванню, що дозволяє зберегти форму і всі корисні речовини, які в них є. А для правильного зберігання продуктів в домашній морозильній камері застосовуйте вакуумні пакети, керамічні, скляні або пластикові ємності. Якщо ви використовуєте форми зі скла і кераміки, тоді можна відразу готувати в мікрохвильовці, а також запікати.

Пельмені і хінкалі ми рекомендуємо варити у великій кількості киплячої води, постійно помішуючи, щоб не злиплися. Воду злегка підсолюють, додаючи лавровий лист і зелень.

пельмени 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Млинці можна розігріти в мікрохвильовці під кришкою або обсмажити на сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки. Секрет - першу сторону смажать в розігрітій олії, на середньому вогні, а другу сторону підсмажують на мінімальному вогні, закривши кришкою.

 блинчики с мясом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Котлети не розморожуючи, кладуть в розігріту олію, смажать на середньому вогні з двох сторін.

 котлеты

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Потім, закривають кришкою і на мінімальному вогні підсмажують другу сторону.

З кордон-блю чинять так само. У цій непростій котлеті найважливіше - начинка! Щоб сир, який всередині кордон-блю розтанув, готуйте другу сторону саме так, як ми рекомендуємо - під кришкою і на мінімальному вогні.

 кордон-блю

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ви куштували єрмолинські чебуреки? Соковиті, з великою кількістю м'яса всередині? Справжня східна страва, приготована з українською привітністю! Щоб уникнути надмірного витікання соку всередині, ми рекомендуємо чебуреки перед смаженням не розморожувати, і смажити у великій кількості розігрітої олії. Майже у фритюрі! Жар плити зробіть середнім, і кришкою сковороду не закривайте. Тоді чебуреки вийдуть засмаженими, рум'яними і хрусткими!

 чебуреки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майже так само ми радимо готувати національну страву - Бендерки з м'ясом. Ці смачні пиріжки трикутної форми люблять всі! Ніжні всередині, хрусткі зовні. А щоб вони вийшли саме такими, коли будете смажити другу сторону, накрийте сковороду кришкою, так бендерки краще пропекутся.

Готуючи за нескладними рецептами напівфабрикати з м'яса, кожен день можна радувати себе і своїх близьких смачним і різноманітним меню!

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.

Схожі статті

Смачні пельмені. 3 рецепта приготування.
19.03.2020
Смачні пельмені. 3 рецепта приготування.
Масляна! Весна! Млинці!
23.02.2020
Масляна! Весна! Млинці!
Котлети - готуємо ситні зимові страви
06.02.2020
Котлети - готуємо ситні зимові страви
3004
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]