Напівфабрикати з м'яса. Смачні секрети приготування.
..11e6f7774e81538a66b727e9c75b6baf96921.jpg)
Напівфабрикати з м'яса - це відмінний вибір для сучасних людей. Напівфабрикати економлять час і сили, при цьому, якщо скористатися оригінальними рецептами, можна приготувати багато різноманітних і дуже смачних страв! Це - справжня знахідка для м'ясоїдів!
В асортименті ТМ «Єрмоліно» знайдуться напівфабрикати з м'яса на будь-який смак: млинці, пельмені, вареники, котлети, хінкалі!
Чому варто вибрати саме напівфабрикати з м'яса?
- тривале зберігання в замороженому вигляді;
- смачно і різноманітно;
- економія часу на приготування;
Напівфабрикати з м'яса - справжня палочка-виручалочка з багатьох причин: лінь готувати, несподівано нагрянули гості, хочеться чогось смачненького і т.д .. Якщо ваша морозилка заповнена м'ясними напівфабрикатами ТМ «Єрмоліно», то будьте впевнені - смачний сніданок, обід або вечеря вам забезпечені! А на нашому сайті можна знайти чудові ідеї по їх приготуванню.
Але і в такій, начебто простій справі, як приготування напівфабрикатів, є свої хитрощі!
В першу чергу, напівфабрикати потрібно правильно зберігати. На виробництві їх піддають швидкому заморожуванню, що дозволяє зберегти форму і всі корисні речовини, які в них є. А для правильного зберігання продуктів в домашній морозильній камері застосовуйте вакуумні пакети, керамічні, скляні або пластикові ємності. Якщо ви використовуєте форми зі скла і кераміки, тоді можна відразу готувати в мікрохвильовці, а також запікати.
Пельмені і хінкалі ми рекомендуємо варити у великій кількості киплячої води, постійно помішуючи, щоб не злиплися. Воду злегка підсолюють, додаючи лавровий лист і зелень.
Млинці можна розігріти в мікрохвильовці під кришкою або обсмажити на сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки. Секрет - першу сторону смажать в розігрітій олії, на середньому вогні, а другу сторону підсмажують на мінімальному вогні, закривши кришкою.
Котлети не розморожуючи, кладуть в розігріту олію, смажать на середньому вогні з двох сторін.
Потім, закривають кришкою і на мінімальному вогні підсмажують другу сторону.
З кордон-блю чинять так само. У цій непростій котлеті найважливіше - начинка! Щоб сир, який всередині кордон-блю розтанув, готуйте другу сторону саме так, як ми рекомендуємо - під кришкою і на мінімальному вогні.
А ви куштували єрмолинські чебуреки? Соковиті, з великою кількістю м'яса всередині? Справжня східна страва, приготована з українською привітністю! Щоб уникнути надмірного витікання соку всередині, ми рекомендуємо чебуреки перед смаженням не розморожувати, і смажити у великій кількості розігрітої олії. Майже у фритюрі! Жар плити зробіть середнім, і кришкою сковороду не закривайте. Тоді чебуреки вийдуть засмаженими, рум'яними і хрусткими!
Майже так само ми радимо готувати національну страву - Бендерки з м'ясом. Ці смачні пиріжки трикутної форми люблять всі! Ніжні всередині, хрусткі зовні. А щоб вони вийшли саме такими, коли будете смажити другу сторону, накрийте сковороду кришкою, так бендерки краще пропекутся.
Готуючи за нескладними рецептами напівфабрикати з м'яса, кожен день можна радувати себе і своїх близьких смачним і різноманітним меню!
Коментарі (0)