Мова: Russian Ukrainian
гарантия качества
Продукты Ермолино
Увійти на сайтРеєстрація
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Статті
  • /
  • Напівфабрикати з м'яса: смачно, ситно, швидко

Напівфабрикати з м'яса: смачно, ситно, швидко

Напівфабрикати з м'яса: смачно, ситно, швидко

 

Напівфабрикати з м'яса - це прості в приготуванні і зрозумілі страви. Вони економлять ваш час, але не позбавляють задоволення насолодитися смачною їжею.

ТМ «Єрмоліно» пропонує на вибір напівфабрикати з м'яса на будь-який смак: пельмені, голубці, Бендерки, млинці з м'ясом і печінкою, курячі фрикадельки, котлети, чебуреки і голубці.

Наші рекомендації по харчуванню з напівфабрикатами

З настанням холодів гарячі страви з м'яса стають все більш бажаними в нашому раціоні. Але готувати їх - часто клопітно і витратно за часом. А ще не завжди зручно.

Наприклад, коли хочеться з'їсти тільки пару котлет, готувати фарш для такої маленької порції недоцільно.

Тому м'ясні напівфабрикати - це зручно, економічно і дуже просто.

А напівфабрикати ТМ «Єрмоліно» - це ще й по-домашньому смачно.

З продукцією ТМ «Єрмоліно» можна скласти меню на весь день, при цьому звільнити себе від кругообігу кухонних турбот.

Наприклад:

  • сніданок - млинці з м'ясом, млинці з печінкою або бендерики з м'ясом;
  • обід - пельмені, вареники або фрикадельки;
  • перекус — чебуреки;
  • вечеря — котлети або голубці. 

Зберігати м'ясні напівфабрикати в морозилці найкраще в вакуумних пакетах або в керамічних, скляних або пластикових ємностях.

Рецепти з м'ясними напівфабрикатами

Приготування ніжних млинців з м'ясом займе 1-3 хвилини:

  • заморожені млинці кладуть на підігріту пательню з маслом,
  • смажать рум'яної скоринки з одного боку, потім перевертають і накривають кришкою.
  • Розігріти млинці з м'ясом можна за 1,5-2 хвилини на максимальній потужності в мікрохвильовці. Сметана - ідеальне доповнення до таких млинців.

блинчики с мясом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Томатний суп з фрикадельками - це страва, яка точно зігріє в холодну пору року. Вона ситна, смачна і легко готується. При подачі на стіл в кожну тарілку додайте кілька фрикадельок і посипте  зеленню.

суп томатный с фрикадельками 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Домашні» котлети ТМ «Єрмоліно» виготовляються з курячого і яловичого фаршу з додаванням сала і цибулі. Це знайомий з дитинства смак соковитих і ароматних котлет.

Для їх приготування досить викласти заморожені котлети на розігріту пательню з маслом і смажити 30-40 хвилин. Поєднувати страву можна з будь-яким гарніром, особливо рекомендуємо   картоплю по-селянськи.

котлеты Домашние                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чебуреки— знахідка для тих, хто хоче перекусити зі смаком. Чебуреки ТМ «Єрмоліно» - це фарш з яловичини і курячого м'яса з додаванням ріпчастої цибулі, одягнений в хрустку рум'яну скоринку.

Обсмажте чебуреки на сковороді з обох сторін і порадуйте домашніх апетитним перекусом.

 

               

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.

Схожі статті

Які соуси приготувати для смачних хінкалі?
28.08.2020
Які соуси приготувати для смачних хінкалі?
Як приготувати млинці з м'ясом і оригінально подати до столу?
16.08.2020
Як приготувати млинці з м'ясом і оригінально подати до столу?
Як приготувати вареники з капустою?
15.07.2020
Як приготувати вареники з капустою?
100
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту