Напівфабрикати з м'яса: смачно, ситно, швидко

Напівфабрикати з м'яса - це прості в приготуванні і зрозумілі страви. Вони економлять ваш час, але не позбавляють задоволення насолодитися смачною їжею.
ТМ «Єрмоліно» пропонує на вибір напівфабрикати з м'яса на будь-який смак: пельмені, голубці, Бендерки, млинці з м'ясом і печінкою, курячі фрикадельки, котлети, чебуреки і голубці.
Наші рекомендації по харчуванню з напівфабрикатами
З настанням холодів гарячі страви з м'яса стають все більш бажаними в нашому раціоні. Але готувати їх - часто клопітно і витратно за часом. А ще не завжди зручно.
Наприклад, коли хочеться з'їсти тільки пару котлет, готувати фарш для такої маленької порції недоцільно.
Тому м'ясні напівфабрикати - це зручно, економічно і дуже просто.
А напівфабрикати ТМ «Єрмоліно» - це ще й по-домашньому смачно.
З продукцією ТМ «Єрмоліно» можна скласти меню на весь день, при цьому звільнити себе від кругообігу кухонних турбот.
Наприклад:
- сніданок - млинці з м'ясом, млинці з печінкою або бендерики з м'ясом;
- обід - пельмені, вареники або фрикадельки;
- перекус — чебуреки;
- вечеря — котлети або голубці.
Зберігати м'ясні напівфабрикати в морозилці найкраще в вакуумних пакетах або в керамічних, скляних або пластикових ємностях.
Рецепти з м'ясними напівфабрикатами
Приготування ніжних млинців з м'ясом займе 1-3 хвилини:
- заморожені млинці кладуть на підігріту пательню з маслом,
- смажать рум'яної скоринки з одного боку, потім перевертають і накривають кришкою.
- Розігріти млинці з м'ясом можна за 1,5-2 хвилини на максимальній потужності в мікрохвильовці. Сметана - ідеальне доповнення до таких млинців.
Томатний суп з фрикадельками - це страва, яка точно зігріє в холодну пору року. Вона ситна, смачна і легко готується. При подачі на стіл в кожну тарілку додайте кілька фрикадельок і посипте зеленню.
«Домашні» котлети ТМ «Єрмоліно» виготовляються з курячого і яловичого фаршу з додаванням сала і цибулі. Це знайомий з дитинства смак соковитих і ароматних котлет.
Для їх приготування досить викласти заморожені котлети на розігріту пательню з маслом і смажити 30-40 хвилин. Поєднувати страву можна з будь-яким гарніром, особливо рекомендуємо картоплю по-селянськи.
Чебуреки— знахідка для тих, хто хоче перекусити зі смаком. Чебуреки ТМ «Єрмоліно» - це фарш з яловичини і курячого м'яса з додаванням ріпчастої цибулі, одягнений в хрустку рум'яну скоринку.
Обсмажте чебуреки на сковороді з обох сторін і порадуйте домашніх апетитним перекусом.
Коментарі (0)