Як готувати напівфабрикати? Секрети від виробника

Напівфабрикати - справжня знахідка для сучасних господинь, у яких немає часу стояти годинами біля плити. Сьогодні на полицях магазинів доступний широкий вибір напівфабрикатів - від млинців, сирників, пельменів, вареників з різними начинками до котлет і навіть голубців. Їх можна смажити, варити, тушкувати, запікати, на сковороді, в духовій шафі, в каструлі, в мультиварці! Експериментуючи із засобами приготування, ви отримаєте чудову альтернативу традиційним стравам.
Найголовніше - вибір виробника. Відомий бренд смачних продуктів ТМ «ЄРМОЛІНО» гарантує успіх ваших кулінарних починань.
Секрети приготування смачних страв
При приготуванні смачних напівфабрикатів є свої хитрощі.
- Воду солити краще сіллю крупного помолу і до початку кипіння. Так вода почне кипіти швидше.
- Пельмені, вареники и хінкалі потрібно варити у великій каструлі з достатньою кількістю води, постійно помішуючи. Так продукт не злипнеться при варінні. Кидати заморожений продукт потрібно тільки в гарячу воду, інакше у воді невідповідної температури тісто почне втрачати форму. Варити пельмені, вареники, хінкалі потрібно не більше 15 хвилин.
- Заморожені котлети потрібно викладати в гарячу олію. Першу сторону рекомендуємо смажити на середньому вогні до золотистої скоринки, перевернути, дати котлетам трохи підсмажитися, потім накрити кришкою і зменшити вогонь. Так котлети вийдуть соковитими і добре пропечуться.
- Млинці можна і обсмажити на пательні, і запекти в духовій шафі. Щоб отримати золотисту скориночку при обсмажуванні, потрібно викладати продукт на гарячу пательню і смажити з двох сторін без кришки. Більш насичений смак виходить у страви, якщо обсмажувати на вершковому маслі або кокосовій олії.
- Щоб голубці вийшли гарантовано смачними, їх потрібно тушкувати 40 - 50 хвилин на слабкому вогні або запікати в духовій шафі при температурі 180 градусів не довше 40 хвилин. Таким чином смак м'яса і овочів в голубцях буде більш насиченим.
Знаючи деякі хитрощі приготування смачних страв з Єрмолинськіх напівфабрикатів, можна сміливо братися за оригінальні рецепти.
Рецепти з популярних напівфабрикатів ТМ «Єрмоліно»
Хочете здивувати гостей неймовірно смачною стравою, яка не поступається ресторанній? Тоді приготуйте кордон-блю з сиром і шинкою під вершково-часниковим соусом.
Пікантний смак оцінять навіть справжні гурмани.
Запіканка з м’ясних млинчиків с овочами — прекрасний варіант легкої і корисної вечері. Ароматна страва легка, але поживна.
Якщо ви любите пельмені, але хочете якогось різноманіття, пропонуємо приготувати овочеве рагу з пельменями. Ця страва приємно здивує смаковим поєднанням. Її можна
подавати як на перше, так і друге. При подачі додайте тертий сир і дрібно нарізану зелень.
Балувати рідних і близьких смачними стравами щодня легко і просто разом з напівфабрикатами ТМ «Єрмоліно»!
Коментарі (0)