Мова: RUS UA
гарантия качества
Продукты Ермолино
Особистий кабінетРеєстрація
Меню
  • Про Нас
  • Відео
  • Новини
  • Продукція
  • Кар'єра
  • Статті
  • Рецепти
  • Де придбати
  • /
  • Статті
  • /
  • Як готувати напівфабрикати? Секрети від виробника

Як готувати напівфабрикати? Секрети від виробника

Як готувати напівфабрикати? Секрети від виробника

Напівфабрикати - справжня знахідка для сучасних господинь, у яких немає часу стояти годинами біля плити. Сьогодні на полицях магазинів доступний широкий вибір напівфабрикатів - від млинців, сирників, пельменів, вареників з різними начинками до котлет і навіть голубців. Їх можна смажити, варити, тушкувати, запікати, на сковороді, в духовій шафі, в каструлі, в мультиварці! Експериментуючи із засобами приготування, ви отримаєте чудову альтернативу традиційним стравам.

Найголовніше - вибір виробника. Відомий бренд смачних продуктів ТМ «ЄРМОЛІНО» гарантує успіх ваших кулінарних починань.

 

Секрети приготування смачних страв

 

При приготуванні смачних напівфабрикатів є свої хитрощі.
 

  1. Воду солити краще сіллю крупного помолу і до початку кипіння. Так вода почне кипіти швидше.
     
  2. Пельмені, вареники и хінкалі потрібно варити у великій каструлі з достатньою кількістю води, постійно помішуючи. Так продукт не злипнеться при варінні. Кидати заморожений продукт потрібно тільки в гарячу воду, інакше у воді невідповідної температури тісто почне втрачати форму. Варити пельмені, вареники, хінкалі потрібно не більше 15 хвилин.
  3. Заморожені котлети потрібно викладати в гарячу олію. Першу сторону рекомендуємо смажити на середньому вогні до золотистої скоринки, перевернути, дати котлетам трохи підсмажитися, потім накрити кришкою і зменшити вогонь. Так котлети вийдуть соковитими і добре пропечуться.
  4. Млинці можна і обсмажити на пательні, і запекти в духовій шафі. Щоб отримати золотисту скориночку при обсмажуванні, потрібно викладати продукт на гарячу пательню і смажити з двох сторін без кришки. Більш насичений смак виходить у страви, якщо обсмажувати на вершковому маслі або кокосовій олії.
  5. Щоб голубці вийшли гарантовано смачними, їх потрібно тушкувати 40 - 50 хвилин на слабкому вогні або запікати в духовій шафі при температурі 180 градусів не довше 40 хвилин. Таким чином смак м'яса і овочів в голубцях буде більш насиченим.

 

Знаючи деякі хитрощі приготування смачних страв з Єрмолинськіх напівфабрикатів, можна сміливо братися за оригінальні рецепти.

 

Рецепти з популярних напівфабрикатів ТМ «Єрмоліно» 

 

Хочете здивувати гостей неймовірно смачною стравою, яка не поступається ресторанній? Тоді приготуйте кордон-блю з сиром і шинкою під вершково-часниковим соусом.

Пікантний смак оцінять навіть справжні гурмани.

 

 

 

Запіканка з м’ясних млинчиків с овочами — прекрасний варіант легкої і корисної вечері. Ароматна страва легка, але поживна.

 

 

Якщо ви любите пельмені, але хочете якогось різноманіття, пропонуємо приготувати овочеве рагу з пельменями. Ця страва приємно здивує смаковим поєднанням. Її можна

подавати як на перше, так і друге. При подачі додайте тертий сир і дрібно нарізану зелень.

 

 

Балувати рідних і близьких смачними стравами щодня легко і просто разом з напівфабрикатами ТМ «Єрмоліно»!

Коментарі (0)

Авторизуйтесь, щоб залишати коментарі.

Схожі статті

Смачні сирники. Готуємо сніданок для всієї родини
23.08.2021
Смачні сирники. Готуємо сніданок для всієї родини
Пельмені домашні: варимо, смажимо, запікаємо!
31.07.2021
Пельмені домашні: варимо, смажимо, запікаємо!
Котлети. Готуємо смачно і соковито!
11.07.2021
Котлети. Готуємо смачно і соковито!
426
  • ПРО НАС
  • Виробництво
  • Де придбати
  • Кар’єра
  • Новини
  • Статті
  • Рецепти
  • Питання-відповіді
Пошук по сайту
[email protected]